ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αχαλινόπουλος: «Από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας µου»

Αχαλινόπουλος: «Από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας µου»

Ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος μίλησε στη «Μetrosport» για το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε κόντρα στον Εδεσσαϊκό και τους στόχους του Θερμαϊκού Θέρμης

Στα highlights της σεζόν όχι µόνο του Θερµαϊκού Θέρµης αλλά και για ολόκληρο το Κύπελλο Ελλάδας θα συµπεριληφθεί το γκολ που πέτυχε ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος κόντρα στον Εδεσσαϊκό, ανοίγοντας τον δρόµο για τη νίκη-πρόκριση.

 

Ο 27χρονος πλάγιος μέσος με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και ένα εξαιρετικό τελείωμα έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη πρόκριση του Θερμαϊκού Θέρμης στο «Φόρης Γεντζής» της Έδεσσας και οδήγησε την ομάδα του να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

«Ηταν ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας µου και συνάµα καθοριστικό, διότι µας έδωσε ψυχολογία και ώθηση προκειµένου να κάνουµε την ανατροπή», δήλωσε ο Αχαλινόπουλος στη «Μetrosport», ενώ για το µατς σηµείωσε: «Φάνηκε ότι δεν είναι πολύ µεγάλες οι διαφορές. Ο Εδεσσαϊκός είχε την κατοχή στο α’ ηµίχρονο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Το πιστέψαµε και εµείς και οι προπονητές µας. Είπαµε ότι µπορούµε να κάνουμε την ανατροπή και είχαµε τα ψυχικά αποθέµατα στο β’ ηµίχρονο για να φτάσουµε στη νίκη».

 

Αναφορικά µε τους στόχους της οµάδας, ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος σηµείωσε: «Εχουµε µείνει αρκετά παιδιά από πέρσι, ενώ και οι προπονητές είναι οι ίδιοι. Είµαστε νεοφώτιστοι, γνωρίζουµε τις δυσκολίες, όµως, θα τα πάµε καλά. Η παραµονή είναι εφικτός στόχος, ενώ σε ό,τι αφορά το Κύπελλο, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X