ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αφίξεις, προπονήσεις και φιλικά για τον μπασκετικό Ηρακλή

Αφίξεις, προπονήσεις και φιλικά για τον μπασκετικό Ηρακλή

Ξεκινάει με φιλικά η νέα χρονιά για τον Ηρακλή που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ

Η νέα χρονιά αρχίζει για τον Ηρακλή, με σειρά προπονήσεων και φιλικών αγώνων μέσα στον Αύγουστο, που θα κορυφωθούν φυσικά τον Σεπτέμβριο ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος (28/9 στο Περιστέρι) και των υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας.

 


Προηγούνται οι αφίξεις των παικτών, που ξεκινούν από αύριο, ανήμερα 15Αύγουστου. Την αρχή κάνουν οι: Μανωλόπουλος, Χάνλαν, Καββαδάς, Σούλερ, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

 

Αυτή θα αρχίσει με προπονήσεις στο Ιβανώφειο από την Παρασκευή 16/8 που σταδιακά θα ενταθούν μέχρι και τα πρώτα φιλικά και την ενσωμάτωση όλων των παικτών στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.
Να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία και ώρα της «επίσημης» «πρώτης», όπου ο κόσμος του Ηρακλή θα μπορέσει να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα.

 

Το πρώτο φιλικό τεστ θα γίνει με το Ανατόλια στις 28/8 (κ.θ.), ενώ μετά υπάρχουν δυνατά τεστ με Ολυμπιακό (30/8-1/9 στο Μέτσοβο), με Παναθηναϊκό (8/9 στην Πορταριά), με Λουκόιλ Ακαντέμικ (11-12/9, κ.θ.).

 

Πρώτη γεύση σε αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι να πάρουν στο ιστορικό τουρνουά του ΣΔΚΘ «Σ.Μαυροσκούφης» με τον δυνατό Κολοσσός(16/9, γήπεδο ΧΑΝΘ) ενώ η «πρόβα τζενεράλε» θα είναι το τεστ με τον ισχυρό Προμηθέα Πάτρας (18/9) στο Ιβανώφειο! Εκεί αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενώπιον του κοινού της.

 

Τελευταίο φιλικό με τον Ηφαιστο στο Ιβανώφειο (κ.θ.) στις 21/9.Τη Δευτέρα 19/8 η ομάδα μας θα βραβευθεί από την ΕΟΚ για την άνοδο στην Α1 στην εκδήλωση της κλήρωσης των Εθνικών πρωταθλημάτων, στην Αθήνα.

 

Θα πρέπει να αναφερθεί πως παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο Τέντι Οκερεαφόρ (27,1.93), ενώ πολύ ψηλά στη λίστα του Καστρίτη, που θα έχει στο τιμ λογικά και τον Στέργιο Καλύβα, είναι και Τόνι Μέγιερ (29,2.04).

 

Τέλος, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν από τον κόσμο στήριξη διαρκείας σε μια χρονιά-σταθμό για το τμήμα μπάσκετ, που επέστρεψε ύστερα από 8 έτη στη Α1!

X