ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ακλόνητη η θέση τους κατά Παπαδόπουλου

Ακλόνητη η θέση τους κατά Παπαδόπουλου

Σταθερή η στάση των «κυανόλευκων φορέων» έναντι του μεγαλομετόχου της υφιστάμενης ΠΑΕ.

Η θέση τους δε διαφοροποιείται και μένει η ίδια. Μάλιστα μετά τη νέα επίθεση Παπαδόπουλου το Ιδρυτικό Σωματείο που είχε αποσύρει τη στήριξή του προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου, αλλά και ο Φώτης Θέος με την προσωπική του τοποθέτηση δείχνουν να αυτοεπιβεβαιώνουν τη στάση που κρατούν απέναντί του.

 

Αφενός το Ιδρυτικό Σωματείο έχοντας αποσύρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου έχει δηλώσει πως σταματά κάθε επικοινωνία και σχέση μαζί του, αφετέρου ο Φώτης Θέος ξεκαθάρισε: «Σαφέστατα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ εκ νέου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, προκειμένου να αποφύγω το πεδίο της γραφικότητας».

 

Αυτό που σχολιάζουν οι «κυανόλευκοι» είναι πως ο Παπαδόπουλος τέθηκε εκτός πλάνου από τη στιγμή που δεν έφερε τις απτές αποδείξεις ως το deadline της προηγούμενης Κυριακής. Ως εκ τούτου εξηγούν πως δεν θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση ο Ερασιτέχνης αν δεν προκύψει εφικτή λύση. Αυτή συνεχίζουν να αναζητούν οι φορείς της «κυανόλευκης οικογένειας» για να αποφευχθεί το χειρότερο των σεναρίων, η μη συμμετοχή του Ηρακλή σε κανένα Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

 

Η έσχατη λύση να μην επιβεβαιωθεί το απευκταίο σενάριο είναι η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική με μέλη της περσινής ομάδας Κ-19. Ολοι όμως γνωρίζουν πως ακόμη και γι’ αυτή την επιλογή, ο χρόνος πιέζει αφόρητα.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X