ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αλωνίζουν οι ξένοι στην ΕΠΟ, θεατές τα μέλη της διοίκησης

Αλωνίζουν οι ξένοι στην ΕΠΟ, θεατές τα μέλη της διοίκησης

Η συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ ήρθε για να δώσει ακόμη περισσότερες αποδείξεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ ήρθε για να δώσει ακόμη περισσότερες αποδείξεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τα… χρόνια της εξυγίανσης και πόσο ελεγχόμενη είναι από την ΟΥΕΦΑ, την ΦΙΦΑ και τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Τον ωμό εκβιασμό του Φούσεκ για την ανανέωση του συμβολαίου του Περέιρα, διαδέχθηκε η… ετσιθελική επιβολή από πλευράς Χούμπελ της διαδικασίας που ακολουθήθηκε χθες στην ΕΠΟ για το θέμα του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, το οποίο απαίτησε να έρθει 1ο, από 21ο που ήταν στην ατζέντα, και να μην συζητηθεί καν, αλλά να ψηφιστεί με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Μιλάμε για καταστάσεις οι οποίες όχι μόνο δεν τιμούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, όχι μόνο τους εκθέτουν, όχι μόνο δικαιώνουν την άποψη ότι ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός, αλλά πείθουν ότι έχουμε να κάνουμε με… δικτατορικές συμπεριφορές από πλευράς ξένων, οι οποίες, άγνωστο γιατί, γίνονται ανεκτές από τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του.

 

Δεν γίνεται να ακούνε από τον Χούμπελ οι διοικούντες την ΕΠΟ ότι “το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προν ψήφιση, είναι απόφαση της ΦΙΦΑ, δεν έπρεπε να το συζητάμε καν” και να μην αντιδρούν, να μην τον επαναφέρουν στην τάξη, να μην του εξηγούν ότι σε αυτούς ανήκουν οι τελικές αποφάσεις.

 

Ακόμη κι αν υπάρχει απόλυτη συμφωνία από τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ και για την παραμονή και για τις αμοιβές του Περέιρα, ακόμη κι αν υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, η ομοσπονδία θα το ανακοινώσει, χωρίς να δικαιούται κανένας Χούμπελ και κανένας Φούσεκ να τους κουνάει το δάχτυλο και να τους απειλεί με κυρώσεις αν τολμήσουν να αποφασίσουν κάτι άλλο.

 

Ομως, όταν ο κάθε Χούμπελ κι ο κάθε Φούσεκ έχουν απέναντί τους έναν άτολμο πρόεδρο στην ΕΠΟ και μια εκτελεστική επιτροπή η οποία είναι χωρισμένη σε δύο και σε τρία κομμάτια, ανάλογα με το ποια είναι η μεγάλη ομάδα γύρω από την οποία συσπειρώνονται τα μέλη της, λογικό είναι να βρίσκουν και να τα κάνουν οι ξένοι.

 

Κι έτσι θα συνεχίσει να είναι η κατάσταση στην ΕΠΟ, αφού κανείς δεν θέλει να την αλλάξει, όλοι έχουν βολευτεί, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρό της και πολλά από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X