ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Αν ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός»

«Αν ο Αντετοκούνμπο δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός»

O θάνατος του Νιγηριανού Εμπουκά στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας στάθηκε αφορμή για ένα ανθρωπιστικό μήνυμα

O θάνατος του Νιγηριανού Εμπουκά στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας στάθηκε αφορμή για ένα ανθρωπιστικό μήνυμα στο γήπεδο με το γκράφιτι προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

«Δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα του. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τι είναι αυτό που προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα. Μπορεί κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, κάποια λοίμωξη στα πνευμόνια, υπέρταση ή ακόμα και κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών. 

 

Το οίδημα που υπέστη στα πνευμόνια εξηγεί και το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τον είδαν να βγάζει αφρούς από το στόμα εντός του Α.Τ. Ομονοίας Το τελικό πόρισμα για το τι πραγματικά συνέβη θα το έχουμε όταν πάρουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων. Τότε είναι που θα συνταχθεί η τελική ιατροδικαστική έκθεση» τονίζουν εν αναμονή των εξετάσεων του Εμπουκά οι αρμόδιοι, με αγνώστους να παίρνουν αφορμή για το περιστατικό αυτό προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

 

«Αν δεν ήταν στο ΝΒΑ, ίσως ήταν νεκρός στο Α.Τ. Ομόνοιας» τονίζει μήνυμα στο γήπεδο στα Σεπόλια το οποίο έχει γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Antifa Live.

X