ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναγκαία η επαφή με τους παίκτες

Αναγκαία η επαφή με τους παίκτες

Αυτοί που έχουν συμβόλαιο θέλουν να γνωρίζουν την κατάσταση και αυτοί που έχουν λαμβάνειν, το πότε θα πληρωθούν από την ΚΑΕ

 

Μπορεί το θέμα της δημιουργίας μιας νέας διοίκησης να έχει μπει στην τελική του ευθεία και να περιμένει τη “σφραγίδα” του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ περισσότερο. Οι παίκτες άλλωστε έκαναν υπομονή σε βαθμό που δεν συνάδει με την επαγγελματική τους ιδιότητα.

 


Περιμένοντας λοιπόν την άφιξη του Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει σε κατάσταση αδράνειας αλλά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να έρθει το συντομότερο δυνατό σε επαφή με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα τόσο στη σεζόν που πέρασε, όσο και σε αυτήν που προηγήθηκε. Προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν αυτοί που δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αφού είναι πασιφανές ότι τόσο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όσο και ο Λίνος Χρυσικόπουλος δέχονται κρούσεις, αν όχι και πιέσεις από άλλες ομάδες ώστε να αφήσουν τον ΠΑΟΚ.

 

Το κακό για τον Δικέφαλο είναι πως η τυπική δέσμευση τους έναντι της ομάδας, δεν έχει ουσιαστική αξία αφού με δεδομένη την οφειλή σχεδόν ολόκληρου του συμβολαίου της σεζόν που πέρασε -εισέπραξαν περίπου δύο μηνιάτικα- θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους, κάτι που ισχύει και για τον Σταύρο Σχίζα που επίσης έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

 


Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός όμως θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί γιατί ο κίνδυνος προσφυγών που δημιουργήθηκε από την εξέλιξη κιόλας της σεζόν, έχει γίνει πιο ορατός από ποτέ. Παίκτες τόσο της ομάδας της σεζόν που πέρασε και σε ένα μικρότερο της προηγούμενης (Κλάσεν, Κρουμπάλι, Κατσίβελης) μπορούν να στραφούν κατά της ΚΑΕ και να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με ΒΑΝ. Γι' αυτό θα είναι χρήσιμο, το συντομότερο δυνατό, να επιχειρηθεί μια επαφή με στόχο να ενημερωθούν για τα δεδομένα και στο μέτρο του δυνατού να καθησυχαστούν.*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)X