ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ανάγκη για μεταγραφικό bingo φέτος του Αρη

Ανάγκη για μεταγραφικό bingo φέτος του Αρη

Ο Αρης μετά την εμφατική επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ και θέλει ένα να συνεχίσει ανάλογα και να κάνει καλύτερη χρονιά φέτος

Αν ισχύουν οι αριθμοί που διαρρέουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Αρης για την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας, σημαίνει ότι οι φίλοι των “κίτρινων’ εξακολουθούν να συσπειρώνονται γύρω από την ομάδα κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο Αρης έκανε μία εμφατική επιστροφή στη Super League, κέρδισε το εισιτήριο για την Ευρώπη και για περισσότερους από έναν λόγους γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους του.

 


Σαφώς ο νέος στόχος είναι μεγαλύτερος απ’ αυτόν την προηγούμενης χρονιάς, αλλά αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί στο άμεσο μέλλον. Το θέμα είναι ότι οι φίλοι του Αρη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά διαρκείας κι αυτό αποτελεί μήνυμα συσπείρωσης και εμπιστοσύνης στη νέα προσπάθεια.

 


Ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε μέχρι την πρεμιέρα της προετοιμασίας να έχει στη διάθεση του όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες που θα ενταχθούν στο νέο ρόστερ. Λογική απαίτηση, καθώς ο Αρης θα πρέπει να είναι αγωνιστικά ετοιμοπόλεμος στις 25 Ιουλίου, ημερομηνία του πρώτου αγώνα στην Ευρώπη.

 


Οι μεταγραφές αποτελούν προσωπικό στοίχημα του κ. Καρυπίδη ο οποίος θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη δημιουργία του νέου ρόστερ. Για να έχει υπό έλεγχο το ύψος των συμβολαίων και, αξιοποιώντας τον δικό του μηχανισμό αξιολόγησης των παικτών, να μειώσει το κίνδυνο άστοχων κινήσεων. Μπορεί ο Τεχνικός διευθυντής να κάνει πολύ θόρυβο γύρω από τις μεταγραφικές του κινήσεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι ο κ. Διαμαντόπουλος είναι το άλφα και το ωμέγα για τις επιλογές του νέου ρόστερ. Ο κ. Καρυπίδης με δεδομένο ότι τον περασμένο Ιανουάριο έβγαλε θετικό πρόσημο στην εξίσωση μεταγραφικό μπάτζετ-αγωνιστική προσφορά, ακολουθεί δικαιολογημένα την ίδια οδό.

 


Εκείνο πάντως που έχει αξία για τον Αρη είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν. Χρήσιμοι και πολύτιμοι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά χρειάζεται και η φιλοδοξία για να φθάσει κάποιος σε υψηλό επίπεδο. Ακόμη ο Αρης θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την απόκτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα έχουν το περιθώριο αγωνιζόμενοι στους “κίτρινους” να δημιουργήσουν μεταπωλητική αξία. Ετσι ο Αρης θα έχει συνδυάσει το αγωνιστικό και το οικονομικό κέρδος. Δηλαδή θα έχει πετύχει bingo.

 

focus

“Διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε και να εκτελέσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για το καλό της ομάδας μας» έγραψε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής στη χθεσινή της ανακοίνωση, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (30/5)

X