ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αναβιώνουν... μνήμες παράγκας με Θωμά και «πεμπτοφαλαγγίτες»

Αναβιώνουν... μνήμες παράγκας με Θωμά και «πεμπτοφαλαγγίτες»

Ομοτράπεζοι του αφεντικού της ΑΕΚ τα πρωτοπαλίκαρα της εσωτερικής αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και με τον Θωμά τον φερόμενο ως «πρωταγωνιστή»

INFO

- Ομοτράπεζοι του αφεντικού της ΑΕΚ τα πρωτοπαλίκαρα της εσωτερικής αντιπολίτευσης της ΕΠΟ και με τον Θωμά τον φερόμενο ως «πρωταγωνιστή» των συγκλονιστικών αποκαλύψεων του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην περιβόητη εκπομπή της ζούγκλας και συνεταιράκι του πατέρα Σπάθα.

 

- Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την προσφυγή του θρύλου στον Άρειο Πάγο. Οι τελευταίες κινήσεις και προσπάθειες που γίνονται στις μεταγραφές πέρασαν στην άκρη, παραχωρώντας τη θέση τους στην επικαιρότητα, στα όσα διαδραματίζονται γύρω από την ΕΠΟ, με πρωταγωνιστές τα πρωτοπαλίκαρα της ΑΕΚ και εσωτερικούς διασπαστές της συνοχής της Ομοσπονδίας, την ίδια την επίσημη ΑΕΚ, τους εκπροσώπους ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, αλλά και τον θρύλο να συμπληρώνει το «κάδρο» και να προσφεύγει στον Άρειο Πάγο (!!!) για να αποτρέψει… μια διασπάθιση του δημοσίου χρήματος! Ποιος; Ο Ολυμπιακός! Μάλλον θα ξεκινήσω από αυτό το τελευταίο το προκλητικό αλλά και αδιαμφισβήτητα διασκεδαστικό νέο επεισόδιο της σειράς «κάντε ότι μπορείτε έστω και αυτογελοιοποιούμενοι προκειμένου να φρενάρουμε τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη».

 

Νέο σοκ όπως το πρόσφατο με το νταμπλ δεν αντέχεται. Άκουσον, άκουσον! Ο σύλλογος που επί σειρά ετών απομυζούσε την κρατική ΕΡΤ με σκανδαλώδεις χορηγίες και του οποίου δύο κατά σειρά πρόεδροι, ο ένας να ληστεύει δημόσιο χρήμα σαν τραπεζίτης και ο άλλος να αναδεικνύεται εθνικός προμηθευτής με χρυσοφόρες κρατικές συμβάσεις που τον κατέστησαν από πένητα ζάμπλουτο σε χρόνο ρεκόρ, ορθώνει το… ηθικό του ανάστημα και εναντιώνεται στην πιθανότητα η ΕΡΤ να κλείσει μια συμφωνία χορηγίας με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ και μάλιστα με ποσό κατώτερο από τις εξωφρενικές χορηγίες που εξασφάλιζαν επί χρόνια οι ερυθρόλευκοι, με τους ηγέτες τους να ελέγχουν και να κατεξουσιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Αν αυτό δεν αποτελεί κλασικό δείγμα πανικού, συγχρόνως όμως και αυτοδιασυρμού τότε ποιο θα μπορούσε να είναι; Και να σκεφτεί κανείς ότι το επινόησαν και το επιχείρησαν, ενώ ακόμη δεν έχει καθίσει η σκόνη από τον ανεμοστρόβιλο της αποκάλυψης ότι το γήπεδο τους «βγαίνει στο σφυρί» και ότι επισήμως πλέον επιβεβαιώθηκε πως το 50% της ιδιοκτησίας του αφορά μετοχές του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρεντιάδη που κατηγορείται για λαθροχειρίες.

 

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενο δόλια διαχείριση σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και ως εκ τούτου καραμπινάτη διασπάθιση κρατικού χρήματος. Αλήθεια δεν υπάρχει κανείς σοβαρός εκεί κάτω να τους συγκρατήσει και να τους πει ότι αυτού του είδους οι γελοιότητες και οι ανοησίες τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα; Που ποντάρουν και περιμένουν όπως θα υπάρξει έστω κι ένας σοβαρός Έλληνας ο οποίος θα τους πιστέψει και θα εγκρίνει τέτοια καραγκιοζιλίκια; Οι διαρκείς επιχειρήσεις μνημοκτονίας της προπαγάνδας τους κούρασαν τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τους ίδιους τους οπαδούς τους. Ο σανός που πιθανότατα να υπάρχει ακόμη στις αποθήκες του λιμανιού, μάλλον θα μείνει στοκ. Ίσως ένα μικρό μέρος του πιθανόν να διανεμηθεί σε κάποιους σκληροπυρηνικούς και αμετανόητους επιστήμονες.

 

Πάμε όμως παρακάτω και στην άλλη τη δεύτερη περίπτωση, αυτή που αφορά τη γνωστή «πέμπτη φάλαγγα» (εσωτερική αντιπολίτευση στην ΕΠΟ) η οποία ελέγχεται απόλυτα από την ΑΕΚ. Είναι γνωστό το κράξιμο και το ξεφωνητό από τους ξένους επιτρόπους Χούμπερτ και Φούσεκ που στην ψύχρα τους είπαν ότι παίρνουν γραμμή απευθείας από τον Μελισσανίδη. Κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν και ζήτησαν να ανακαλέσουν οι ξένοι, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αλήθεια, αυτό που έκανε μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.

 

Οι ξένοι δεν ανακάλεσαν και δικαιώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Μια φωτογραφία απλά και καταλυτικά επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. Ηγετικά στελέχη του ενωσίτικου κινήματος μέσα στην Ομοσπονδία παρουσιάζονται στο ίδιο τραπέζι με το αφεντικό της ΑΕΚ και τον διαβόητο Θωμά τον αποκαλούμενο σε εκείνες τις αλησμόνητες απομαγνητοφωνήσεις της «ζούγκλας» «κοκαλιάρη», στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο γνωστός σε όλους, αλλά άγνωστος στο κράτος πανίσχυρος «θείος». Τότε που ακούστηκε και για πρώτη φορά το ιστορικό: «Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γα@θουν» από τον πατέρα Σπάθα επιστήθιο φίλο του συμπαθέστατου Θωμά. Αθάνατη παράγκα! «Λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα τραβάς».

 

ΥΓ: Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα καταθέσουμε τις απόψεις μας μόλις ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Με την ελπίδα και την ευχή να προκύψει η καλύτερη δυνατή μεταγραφική ενίσχυση για τους νταμπλούχους.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X