ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αντίστροφη μέτρηση: Αλλαγή σκυτάλης στον Πανσερραϊκό

Αντίστροφη μέτρηση: Αλλαγή σκυτάλης στον Πανσερραϊκό

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτου, το νέο συμβούλιο, η απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία του γυναικείου φύλου και η ανάγκη του αθλητικού κέντρου

 

Την προσεχή Τετάρτη στις 27 του μηνός είναι να διενεργηθούν οι εκλογές στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

 

Η «Μ» είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του Βασίλη Χατζημιχαηλίδη, μέσω δηλώσεων του, ο οποίος έχει πλέον παραιτηθεί από την προεδρία. «Δεν θα παραμείνω. Ούτε ως απλό μέλος στο συμβούλιο. Είμαι, όμως, μέλος του Πανσερραϊκού», ήταν επί λέξει τα λόγια του απερχόμενου πλέον προέδρου, μέσω της «Metrosport».

 

 

Νέο συμβούλιο

 

 

Εχουν ήδη προκηρυχθεί εκλογές στις απαιτούμενες προθεσμίες, έτσι ώστε να προκύψει από την Τετάρτη και έπειτα το νέο συμβούλιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μοναδική υποψηφιότητα μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι αυτή του Τάσου Παναγιώτου.

 

Για την περίπτωσή του, η «Μ» επίσης είχε καταγράψει έγκυρα για το ενδιαφέρον και τις προθέσεις του να αναλάβει. Πρόκειται για νέο σε ηλικία παράγοντα, αλλά αποδεδειγμένα έμπειρο, με την έννοια ότι τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στο Δ.Σ. των Ικάρων Σερρών, θεσμικά με τον ρολό του αντιπρόεδρου στην ομάδα.

 

 

Η προθεσμία

 

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την προσεχή Τρίτη (26/3, 13:00). Οι εκλογές πρόκειται να γίνουν με τον νέο αθλητικό νόμο.

 

Χρειάζεται δικαστικός αντιπρόσωπος, ενώ είναι απαραίτητη η συμμετοχή του 1/5 από το άλλο φύλο.

 

Το συμβούλιο θα είναι 15μελές, άρα απαιτούνται πέντε γυναικείες παρουσίες. Ετσι κι αλλιώς στο προηγούμενο σχήμα υπήρχαν τέσσερις.

 

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σε φάση οικονομικής εξυγίανσης. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις υποδομές», υπογράμμισε ο Χατζημιχαηλίδης. Τί γίνεται ωστόσο με το προπονητικό κέντρο; Ποια είναι η νεότερη εξέλιξη;

 

«Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη στους επόμενους μήνες», ήταν η απάντηση του. Οσο για το ποδόσφαιρο; «Είμαστε στους στόχους μας», δήλωσε με νόημα ο απερχόμενος πρόεδρος.

X