ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απειλή αποχώρησης από Σαλάχ, ελέω… Νταμπούρ!

Απειλή αποχώρησης από Σαλάχ, ελέω… Νταμπούρ!

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ισραηλινού Μοάνες Νταμπούρ στη Λίβερπουλ προκαλεί αντιδράσεις από πλευράς του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αναταράξεις από το πουθενά προκαλεί στη Λίβερπουλ η φημολογούμενη προσέγγιση της αγγλικής ομάδας με τον Μοάνες Νταμπούρ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

 

Οι «κόκκινοι» είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης στην περίοδο του Ιανουαρίου και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του 26χρονου Ισραηλινού, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

 

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, μια από τις σημαντικότερες μονάδες της Λίβερπουλ εμφανίζεται να αντιδρά στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής.

 

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Jerusalem Post» ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Ισραηλινό λόγω  της εχθρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν οι Άραβες το Ισραήλ εξαιτίας του Παλαιστινιακού.

 

Θυμίζεται πως ο Σαλάχ το 2014, αγωνιζόμενος στη Βασιλεία, είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια εβδομάδα αργότερα στο Ισραήλ, ο Αιγύπτιος είχε επιλέξει αντί χειραψίας να χαιρετήσει τους παίκτες της ισραηλινής ομάδας με γροθιά.

X