ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απίστευτο: «Το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη και μας σταμάτησε η Αστυνομία»!

Απίστευτο: «Το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη και μας σταμάτησε η Αστυνομία»!

Ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου της Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, μιλάει στο metrosport.gr για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης»

Ενα περιστατικό το οποίο προκαλεί αίσθηση σημειώθηκε στο «Καραϊσκάκης» κατά την είσοδο των φιλάθλων της Μπάγερν στην κερκίδα όπου ήταν προγραμματισμένο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

 

Όπως καταγγέλλεται από μέλη του συνδέσμου της Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και στη διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου, η Αστυνομία αποφάσισε να μην τους επιτρέψει να περάσουν μέσα και το πανό τους, με την αιτιολογία ότι έγραφε τη λέξη… Θεσσαλονίκη! H απόφαση αυτή, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, οι οποίοι ενημέρωσαν την διοίκηση του συλλόγου και στο σημείο έσπευσε η νομική εκπρόσωπος των Βαυαρών.

 

«Μισή ώρα διαπραγματευόμασταν για το πανό. Να διευκρινίσω ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Αστυνομία και όχι από τον Ολυμπιακό. Φοβούμενη η Αστυνομία πιθανή αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού επειδή το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να μην περάσει το πανό. Αφού ήρθε η νομική εκπρόσωπος της Μπάγερν αλλά και ο επίσημος Ολυμπιακός είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει το πανό, ο αρχηγός της Αστυνομίας άλλαξε απόφαση και μας άφησε, αλλά αυτό κράτησε για αρκετή ώρα. Πρέπει να πω πάντως ότι γενικότερα στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό», ανέφερε στο metrosport.gr ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου της Μπάγερν στη Θεσσαλονίκη, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

 

Για τα γεγονότα στου Ρέντη, ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου σημείωσε:

 

«Δεν ήμουν παρών στο περιστατικό. Εμαθα κι εγώ από άλλους που ήταν. Περίπου 50 Γεμρανοί φίλαθλοι έβλεπαν το παιχνίδι ώσπου χωρίς λόγο και αιτία δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους με ρόπαλα και καδρόνια. Ενας εκ των φιλάθλων που χτύπησε είναι και υπεύθυνος των συνδέσμων. Τέσσερα άτομα πήγαν στο νοσκομείο, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο. Δεν υπήρξε καμία πρόκληση, ούτε είχε συμβεί τίποτα απολύτως νωρίτερα», μας είπε.

 

 

Φωτογραφίες από την παρουσία των φιλάθλων της Μπάγερν από τη Θεσσαλονίκη

 

 

 

X