ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Από τη θεωρία στην πράξη πλέον, ο ΠΑΟΚ…

Από τη θεωρία στην πράξη πλέον, ο ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ πλέον, περνά από τη θεωρία στη πράξη. Μαζί του περνούν όλοι. μα όλοι ανεξαιρέτως καθώς όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται…

Τρίβει τα χέρια του. Πετά από τη χαρά του. Γελούν και τα μουστάκια του. θα γελούσαν δηλαδή, εάν είχε! Η διαφαινόμενη παραμονή (;) του Ομάρ Ελ Καντουρί διευκολύνει τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι εξάλλου είναι γνωστός τοις πάσι ο νταλκάς του Ρουμάνου. Εάν μπορούσε, θα κρατούσε όλον τον βασικό κορμό του Πρωταθλητή και Κυπελλούχο. Δεν ήταν στο χέρι του…

 

Ο Εβγέν Σάκχοφ έφυγε. Ο Σέρχιο Ολιβέιρα δεν έμεινε. Ο Χοσέ Κάνιας πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Από τα χαφ του περυσινού ρόστερ έμεινε – απρόσμενα – ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Και τι ειρωνεία; Από τα μέσα της παρελθούσας αγωνιστικής περιόδου ήθελε, να φύγει. Οι δίχως στάλα υπερβολής, τάσεις φυγής του Μαροκινού… αναχαιτίσθηκαν ενόψει Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ετοίμασε πάλι, βαλίτσες αλλά μένει επί του παρόντος στον ΠΑΟΚ. Προς μέγιστη τέρψη του Ραζβάν Λουτσέσκου!

 

Είναι απόλυτα κατανοητή ως κι ορθή και λογική αυτή η επιμονή του Ρουμάνου προπονητή στην διατήρηση του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Είναι κι αυτό το οποίο λέμε: Ρόστερ το οποίο κερδίζει, δεν αλλάζει. Ναι, έτσι είναι αλλά… Όταν ο πήχης της δυσκολίας εκτοξεύεται από τη μία αγωνιστική περίοδο στην άλλη αυτός η επιμονή, οπ νταλκάς – επιτρέψτε μας τη λέξη – είναι διαπραγματεύσιμος! Κι έτσι ακριβώς λειτουργεί για τον ΠΑΟΚ η διοικητική και τεχνική ηγεσία του. Έτσι ωφελείται σοβαρά η υγεία του.

 

Καθώς λοιπόν, ικανοποιείται σε μεγάλο ποσοστό (με σημαντικότερο της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα) ο νταλκάς του Ραζβάν Λουτσέσκου… Διαφαίνεται κι η ικανοποίηση του για το μπόλιασμα στον βασικό κορμό του ΠΑΟΚ «βλασταριών» με τεράστιες προοπτικές απόδοσης καρπών.

 

Τόσο ο Δημήτρης Μελιόπουλος, όσο ο Λάζαρος Λάμπρου αλλά κι ο Ενέα Μιχάι – όλοι τους με ρήτρες από την ΠΑΕ οι οποίες προκαλούν ίλιγγο – είναι επιλογές ως οι αναφερόμενες με τεράστιες προοπτικές.

 

Επειδή όμως, η περίοδος των λόγων ή της θεωρίας – εάν θέλετε – ολοκληρώνεται. Κι η περίοδος των πράξεων ή της ουσίας – εάν επίσης, θέλετε – αρχίζει… Αναμένουμε πλέον, να καταγράψουμε επιβεβαίωση ή διάψευση όσων αναφέρουμε τόσο καιρό. Με άλλα λόγια; Ήγγικεν ο χρόνος της παραγωγής έργου κι ακολουθεί η κρίση αυτού του έργου στον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο.

 

Ο ΠΑΟΚ πλέον, περνά από τη θεωρία στη πράξη. Μαζί του περνούν όλοι. μα όλοι ανεξαιρέτως καθώς όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται…

 

ΥΓ 1 : Ακούν ό,τι λένε; Λανσάρουν τώρα ως επιχείρημα τους επειδή ενέκριναν την εθνική… ήττα, ήτοι τη Συμφωνία των Πρεσπών, το (τουλάχιστον) παράλογο ερώτημα: Γιατί η Νέα Δημοκρατία ενώ δεν την ενέκρινε ως Αντιπολίτευση, δε θα την ακυρώσει ως Κυβέρνηση; Όπως έπραξε η (συγ)Κυβέρνηση με το Μνημόνιο, για παράδειγμα; Ζητείται ελάχιστη σοβαρότητα!

 

ΥΓ 2 : Ακούν ό,τι λένε; Λανσάρουν επίσης, ως επιχείρημα τους επειδή ενέκριναν την εθνική… ήττα, ήτοι τη Συμφωνία των Πρεσπών, την (τουλάχιστον) παράλογη εκτίμηση πως με αυτήν ανακόπηκε η προέλαση της Τουρκίας στα Βαλκάνια.

 

ΥΓ 3 : Κι επιμένουμε πως η ονομασία της πΓΔΜ σαν «Βόρεια Μακεδονία» είναι το …χαλί κάτω από το οποίο κρύβουν (συγ)Κυβέρνηση, ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας κι εθνότητας σε Αλβανούς, Σλάβους και τέως Έλληνες! Αυτή η αναγνώριση κυρίως, καθιστά τη Συμφωνία των Πρεσπών ως εθνική ήττα!

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X