ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αποδείχθηκε ότι τελικώς στον Αρη έφταιγε και ο Σάββας

Αποδείχθηκε ότι τελικώς στον Αρη έφταιγε και ο Σάββας

O Αρης το βράδυ της Κυριακής ήταν ομάδα-ποίημα και είχε μόνο αρετές στο παιχνίδι της - Γράφει ο Βασίλης Μάστορας

Ο Αρης το βράδυ της περασμένης Κυριακής έγραψε ιστορία στο “Κλ. Βικελίδης” πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι όμως για τους στατιστικολόγους και λίγη αξία έχουν.

 

Τι έχει αξία για τους “κίτρινους”; Το ότι “πάτησαν” αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό επί 90 λεπτά, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα του φετινού τους ρόστερ. Αυτή την οποία δεν την έβγαλαν σ’ όλους τους προηγούμενους αγώνες. Τόσο σ’ αυτούς της Ευρώπης, όσο και της Super League.

 

O Αρης το βράδυ της Κυριακής ήταν ομάδα-ποίημα και είχε μόνο αρετές στο παιχνίδι της. Είχε τρεξίματα, αμυντικά και επιθετικά τρανζίσιον, μικρές αποστάσεις στις γραμμές και υποδειγματική λειτουργία μεσοαμυντικά. Ετσι κατάφερε να “πνίξει” τον αντίπαλο του και να τον κάνει κομπάρσο σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Το τελικό σκορ φανερώνει την αγωνιστική υπεροχή του Αρη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν θεωρείται από τις περισσότερο αδύνατες ομάδες του Πρωταθλήματος. Κι όποιος επιχειρεί να υποβαθμίσει την επιτυχία του Αρη κάνει λάθος σκέψεις καθώς ο προχθεσινός Αρης ήταν δύσκολο να σταματηθεί.

 

Τι ήταν όμως αυτό που ξύπνησε τους παίκτες του Αρη και παρουσιάστηκαν πρώτα πνευματικά και μετά ψυχικά αναγεννημένοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Οσο κι αν ψάξει κάποιος θα οδηγηθεί σ’ ένα συμπέρασμα. Οτι η αλλαγή έχει να κάνει με τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών ή κάποιων παικτών αν προτιμάτε να αποδείξουν ότι ο Σάββας Παντελίδης ήταν μέρος και όχι η λύση του αγωνιστικού προβλήματος.

 

Περισσότερα ίσως να ξέρουν οι ίδιοι, αλλά δύσκολα κάποιος πιστεύει ότι ο Τερζής που προσέγγισε εξαιρετικά τακτικά τον αγώνα είχε το μαγικό ραβδί της μεταμόρφωσης.

 

Ούτε τις γνώσεις ούτε τις εμπειρίες έχει. Γιατί αν είναι διαφορετικά τα πράγματα και κάνει... γκελ στους παίκτες ας τον μονιμοποιήσει ο Καρυπίδης στον πάγκο.

 

FOCUS

 

Δεν ξέρω αν οι τιμές στις γεννήτριες ρεύματος έχουν αυξηθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις συλλόγων της πόλης φωτίζονται με τη συνδρομή τους. Και μάλιστα με “κόφτη” στον χρόνο χρήσης τους γιατί δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για πετρέλαιο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X