ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται οι Κουβανοί, λύθηκε το πρόβλημα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται οι Κουβανοί, λύθηκε το πρόβλημα!

Εκδόθηκαν τα transfer των Σαντοβάλ και Άλμπο και είναι σε θέση να αγωνιστούν άμεσα με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΥ 

 

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε στη διάθεσή του στα πρώτα δυο παιχνίδια στο Πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό τους δυο Κουβανούς, Χοσέ Αντόνιο Σαντοβάλ και Ντάριελ Άλμπο, καθώς η ομοσπονδία της χώρας τους δεν είχε στείλει την άδεια, ώστε να μπορούν να αγωνιστούν.

 

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά στον αέρα του Metropolis 95,5 η Τάνια Δήμου, εκδόθηκαν τα transfer των δυο παικτών, οπότε τίθονται στη διάθεση του ΠΑΟΚ για τα επόμενα ματς. 

 

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ήρθε με τη σειρά του να επιβεβαιώσει την είδηση του Metropolis 95,5:

"Αίσιο τέλος είχε το ζήτημα που δημιουργήθηκε, όσον αφορά την συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου μας, Dario Albo και Jose Antonio Sandoval Rojas.

 

Αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που προέκυψε με την μεταφορά των χρημάτων και όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, ουδεμία ευθύνη είχε για αυτό, σήμερα πλέον ήρθε το τελικό «οκ» και οι αθλητές βρίσκονται και επίσημα πλέον στην διάθεση του προπονητή τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας", αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων».

X