ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Απών από το τουρνουά της Κω ο Γκάλης

Απών από το τουρνουά της Κω ο Γκάλης

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη για την απουσία του από το τουρνουά

Ένα προσωπικό πρόβλημα ανάγκασε τον Νίκο Γκάλη να απουσιάσει από το τουρνουά που γίνεται προς τιμήν του στην Κω.

 

Με δήλωση του ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ ενημέρωσε πως ένα έκτακτο προσωπικό πρόβλημα δε του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Κω για να παρευρεθεί στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν μου ενώ υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

Η δήλωση του:

 

«Με γέμισε ψυχικά το γεγονός ότι έβλεπα παιδιά να παίζουν μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα. Ευχαριστώ όσους τίμησαν αυτή την διοργάνωση, από τους παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους, μέχρι τα παιδιά νεότερης γενιάς που έλαβαν μέρος και έδειξαν ότι ξέρουν να τιμούν το παρελθόν και όσους έκαναν το μπάσκετ εθνικό άθλημα στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα έπρεπε να βρίσκομαι στην Κω για το 2ο μέρος του τουρνουά «Galis Basketball» το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22/9 στην όμορφη πλατεία «Ελευθερία» της πόλης. Περίμενα με ανυπομονησία να βρεθώ κοντά στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ και είναι περήφανος.

 

Ωστόσο, δυστυχώς, ένας έκτακτος προσωπικός λόγος δεν θα μου επιτρέψει να ταξιδέψω την Κω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω με την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα κοντά τους, καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας και ιδιαίτερα όλους τους φίλους που δούλεψαν για τις πετυχημένες διοργανώσεις μας».

 

X