ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αρης: Παραχωρεί… προτεραιότητα

Αρης: Παραχωρεί… προτεραιότητα

Προηγείται ο αγώνας με τη Μόλντε, τη στιγμή που συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών-Μετά τον αγώνα οι (όποιες) ανακοινώσεις

 

Σκηνικό… ΑΕ Λεμεσού θυμίζει η συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης. Στις αρχές Αυγούστου, οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονταν να φορτσάρουν, προκειμένου να “τελειώσουν” τις συζητήσεις με αριστερό μπακ. Οι εξελίξεις “έτρεξαν” μετά την πρόκριση και κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με στόπερ ή εξάρι, αφού δηλαδή ολοκληρωθεί ο αγώνας με τη Μόλντε.

 

Μόλις η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, εντάθηκαν οι συζητήσει με τον Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά τεστ. Ο παίκτης μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά είναι ενδεικτικό το σκεπτικό των ιθυνόντων της ΠΑΕ. Περίμεναν, δηλαδή, να περάσει ο επαναληπτικός με τους Κυπρίους και μετά να προχωρήσουν στο… παρασύνθημα. Και η λογική τους δεν φαίνεται πως θα αλλάξει.

 

Ο αγώνας με τη Μόλντε βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος και άπαντες έχουν συγκεντρωθεί στην επιχείρηση “πρόκριση”. Οι τελικές επιλογές των υποψήφιων στόχων θα γίνουν από την προσεχή Παρασκευή και μετά, καθώς στην Αλκμήνης παραμένουν σε μεταγραφικό φόντο.

 

Οπως ήδη έχει αναφερθεί, οι Θεσσαλονικείς έχουν τουλάχιστον ένα ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο, εκείνο του κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα, προτάσεις γίνονται και για παίκτες στο “6”, από τη στιγμή που η ομάδα “πονά” στη θέση του “κόφτη”. Η ιεράρχηση λέει ότι το κέντρο της άμυνας θα υποστεί αλλαγές και, αν συντρέξουν οι προϋποθέσεις, τότε θα ξεκινήσουν επαφές και με αμυντικό μέσο.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (13/8)

X