ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Άρης βρήκε στον Τσιλιγγίρη τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια»

«Ο Άρης βρήκε στον Τσιλιγγίρη τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια»

Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε για την εμφάνιση του νεαρού πορτιέρο και τα χαρακτηριστικά του

Ένα παιδί που το διακρίνουν η σοβαρότητα και η δουλειά είναι ο Απόστολος Τσιλιγγίρης σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λυρώνης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο.

 

Ο προπονητής του νεαρού πορτιέρο στον Ηρόδοτο υποστήριξε ότι είχε ένα παιδί απέναντι του που δεν μπορούσε να μην του δώσει την ευκαιρία καθώς ήταν σοβαρός, δούλευε σκληρά και έδειχνε ότι μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Άρης βρήκε τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Απόστολο Τσιλιγγίρη: «Είναι ένα παιδί που τον διακρίνει η σοβαρότητα και η δουλειά, στοιχεία που είναι το άλφα για ένα παιδί που θέλει να γίνει τερματοφύλακας. Δεν παίζει μεγάλο ρόλο η μόρφωση του αλλά και η οικογένεια. Ο Άρης βρήκε για τα επόμενα χρόνια τερματοφύλακα. Είναι ήρεμος, διαβάζει το παιχνίδι και έχει το μυαλό να διαχειριστεί καταστάσεις. Είδατε και χθες την ηρεμία που διαχειριζόταν τις φάσεις».

 

Την απόφαση να βάλει έναν 18χρονο πορτιέρο: «Καθόλου εύκολη αλλά όταν έχεις απέναντι σου έναν τέτοιο παιδί του δίνεις την ευκαιρία. Είναι όλο το μέλλον μπροστά του»

 

Εάν έχουν μιλήσει: «Ναι. Είναι πολύ ευχαριστημένος καθώς έκανε ένα βήμα. Θέλει και μια διαχείριση για το πως θα διαχειριστεί τη δημοσιότητα αλλά αυτό είναι το ατού του καθώς ξέρει να το κάνει και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

X