ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αύριο ο Τέπιτς στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή

Αύριο ο Τέπιτς στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή

Ο Σέρβος με το που πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στην προπόνηση των «κυανολεύκων» για να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες

Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν να έρθει σήμερα (17/11) στη Θεσσαλονίκη, αλλά όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ηρακλής τελικά ο Σερβος παίκτης θα αφιχθεί αύριο (18/11) το μεσημέρι στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

Ο Σέρβος παίκτης θα είναι κανονικά το απόγευμα στην προπόνηση και στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, που περιμένει να δει τι θα γίνει και με το θέμα του Ντάριους Γκάρετ.

 

Στο Ιβανώφειο ήδη αναζητούν παίκτη που μπορεί να καλύψει το κενό Γκάρετ, ο οποίος ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να λυθεί το συμβόλαιο και ψάχνει τον αντικαταστατή του με την ελπίδα να είναι παρών στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

 

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι “κυανόλευκοι”ελπίζουν να τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο για όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι τρεις διαιτητές, ενώ χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Δρακόπουλος, είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων.

X