ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χήτας: «Πώς γίνεται Υπουργοί να καπνίζουν πούρα με τον Μαρινάκη;»

Χήτας: «Πώς γίνεται Υπουργοί να καπνίζουν πούρα με τον Μαρινάκη;»

Την άποψη του περί των εξελίξεων στο τηλεοπτικό μέτωπο αλλά και των επαφών του Βαγγέλη Μαρινάκη με Υπουργούς αποκάλυψε ο Κώστας Χήτας

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας  και μίλησε το τηλεοπτικό τοπίο  που διαμορφώνεται με την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση της NOVA.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Στο θέμα το οποίο άνοιξε ο Κυριάκος Βελόπουλος δημιουργούνται ερωτήματα καθώς δεν υπάρχει λογική. Δημιουργούνται ασυμβίβαστα και ηθικά και οικονομικά. Αν ισχύει η αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκύπτουν ερωτήματα, πως μπορεί μπεί στην NOVA όταν έχει συμφέροντα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός; Πώς ταυτόχρονα θα ελέγχει και τα οικονομικά και των άλλων ομάδων;

 

Νομικό ασυμβίβαστο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος. Το κόμμα μας μιλάει με την λογική. Πως γίνεται Υπουργοι της Νέας Δημοκρατίας να πίνουν ποτά και να καπνίζουν πούρα με τον κύριο Μαρινάκη μέσα σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης;»

 

Για να προσθέσει:

 

«Είναι προκλητικό αυτό που συμβαίνει. Η Μακεδονία ξεπουλήθηκε και εμείς δίνουμε μάχη για να σώσουμε ότι μπορούμε. Περιμένουμε απαντήσεις από τους υπεύθυνους Υπουργούς, αλλά όταν είχαμε καταθέσει ερωτήσεις για την επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν πήραμε απάντηση. Γίνεται να βγαίνουν οι οπαδοί των ομάδων της χώρας μας να βγαίνουν στο εξωτερικό και να δεχόμαστε επίθεση με πλαστικές σφαίρες;  Το Υπουργείο Αθλητισμού ακόμα δεν απάντησε στο συγκεκριμένο θέμα».

 

 

X