ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χρήσιμος ο Γιουνές, εάν...

Χρήσιμος ο Γιουνές, εάν...

Ο Ιντέγε δεν έχει πιάσει την απόδοση που θέλουν στον Αρη, όμως κομβική είναι και η παρουσία του Γιουνές που προσπαθεί να επανέλθει από τραυματισμό

Η παρουσία του Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει ως… άχαστο σημείο, καθώς είναι ο βασικός υποψήφιος, για να επωμιστεί το βάρος στο σκοράρισμα. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, ο Νιγηριανός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ στην απόδοσή του, με εξαίρεση κάποια διαστήματα τον επαναληπτικό της Λάρνακας.

 

Στο ερχόμενο παιχνίδι, όμως, κομβική θα ήταν πιθανή παρουσία του Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος προσπαθεί να επανέλθει από τον τραυματισμό, ο οποίος τον κρατά εκτός δράσης για έναν μήνα, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

 

Το θέμα, πάντως, είναι πως; ο Ιντέγε οφείλει να δώσει το κάτι παραπάνω, ασχέτως αν αγωνιστεί ή όχι ο Γιουνές, αρκεί να τροφοδοτηθεί και σωστά, κάτι που δεν έγινε στη Νορβηγία.

 

Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο του Σάββα Παντελίδη θα ήταν πιο αποτελεσματικό, αν γνώριζε ότι μπορεί να υπολογίζει στον Γιουνές, ως έξτρα λύση προερχόμενη από τον πάγκο.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/8)

X