ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δ. Ψωμιάδης: Μικρά γηπεδάκια για να βγάλουμε παίκτες

Δ. Ψωμιάδης: Μικρά γηπεδάκια για να βγάλουμε παίκτες

Δεν θα περάσει απαρατήρητος από το νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο Διονύσης Ψωμιάδης

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας διοίκησης
του δήμου Θεσσαλονίκης. Ενα από τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Διονύσης Ψωμιάδης.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει απαρατήρητος και όπως ανέφερε ο ίδιος:

“θα μαλώσει με όλους”. Μεταξύ άλλων μας είπε: “Πέστε μου ένα γήπεδο που έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Ενα είναι αυτό της Τριανδρίας και αυτό προέκυψε από την επέκταση του δήμου Θεσσαλονίκης. Το γήπεδο Θερμαϊκού δεν είναι του δήμου, αλλά ούτε και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για αυτό δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε παρεμβάσεις. Ενα παιδί έξι, επτά ετών που θα παίξει μπάλα; Να πάει στο Πανόραμα και στην Περαία να παίξει; Κάθε πάρκο δεν θα μπορούσε να έχει μικρές εστίες; Υπάρχει το πάρκο πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στον Λευκό Πύργο, προς την έκθεση, προς το Ποσειδώνιο, προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία. Δεν έχουν που να παίξουν τα παιδιά. Πρέπει να κάνουμε μικρά γηπεδάκια. Αλλιώς πως θα βγάλουμε παίκτες. Και βλέπετε αυτοί που παίζουν είναι όλοι ξένοι. Επιτρέπεται το γήπεδο του ΠΑΟΚ να μην έχει δύο γηπεδάκια δίπλα, ή και στο Καυτανζόγλειο που έχει τόσο χώρο. Στο Πανεπιστήμιο ξέρετε πόσους χώρους έχει; Αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Εγώ θα μαλώσω με όλον τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα πω. Πρέπει να γίνουν απλά και φθηνά έργα. Δεν χρειάζονται πολλά λεφτά. Θα βοηθήσω τον Ζέρβα, αλλά με επτά ψήφους στους 51 πρέπει να συμβιβαστεί”.

X