ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δαλιανόπουλος στη «Μ»: «Χρονιά με θετικό πρόσημο»

Δαλιανόπουλος στη «Μ»: «Χρονιά με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Δαλιανόπουλος έκανε στη «Μ» τον απολογισμό της χρονιάς για τον Απόλλωνα Πόντου

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύονται ως οι μεγάλοι κερδισμένοι της φετινής χρονιάς για τον Απόλλωνα Πόντου ήταν ο Γιάννης Δαλιανόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός πήρε χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την περσινή σεζόν και συνέλαβε κι αυτός από την πλευρά του στην φετινή επιτυχία των «κοκκινόμαυρων».

 

«Ο βασικός μας στόχος ήταν η δεκάδα, ωστόσο, στην πορεία μας προέκυψε το να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας μας φρέναρε. Παρ’ όλα αυτά η σεζόν είναι θετική, αφού πετύχαμε τον στόχο της δεκάδας», δήλωσε ο Γιάννης Δαλιανόπουλος, ο οποίος έκανε στη «Μ» τον απολογισμό της χρονιάς για τον Απόλλωνα Πόντου.

 

 

«Καλό κλίμα και εμπειρία»

 

Οσο για το μυστικό της επιτυχίας; «Το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ», τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστές, ενώ ερωτηθείς για τους λόγους που η ομάδα δεν κατάφερε στο τέλος να πετύχει την υπέρβαση για τη 2η θέση απάντησε: «Στοίχισαν οι τραυματισμοί σε κάποια παιχνίδια. Η ομάδα έμεινε από δυνάμεις», σημείωσε.

 

 

«Κέρδος η φετινή σεζόν»

 

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του παρουσία ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον εαυτό του, αν και, όπως υπογραμμίζει, αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής. «Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά πήρα παιχνίδια φέτος και θεωρώ ότι τα πήγα καλά και βοήθησαν την ομάδα όσο μπορούσα. Είναι ένα κέρδος η φετινή σεζόν για μένα. Ηταν πολύ σημαντική η παρουσία έμπειρων παικτών, οι οποίοι βοηθούν εμάς τους νεαρούς», κατέληξε.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (13/5)

X