ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν υπάρχει το μια πόλη, μια ομάδα»-«Τόση ζήλεια πια;»

«Δεν υπάρχει το μια πόλη, μια ομάδα»-«Τόση ζήλεια πια;»

Η αντιπαράθεση Μπάμπη Αποστολίδη και Νίκου Βαλεργάκη στο Metropolis 95.5 για τις σημαίες του ΠΑΟΚ στο Δημαρχείο.

Αντιπαράθεση στον «αέρα» του Metropolis 95.5 είχαν οι νομικοί Μπάμπης Αποστολίδης και Νίκος Βαλεργάκης με αφορμή την ανάρτηση δύο σημαιών του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες για την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του Λουτσέσκου.

 

«Όταν μιλάμε για ένα δημόσιο κτίριο όπου μπορεί να βρίσκονται κάθε λογής οπαδοί, δεν πρέπει να γίνονται διαχωρισμοί. Όταν έπαιρνε ο Άρης πρωταθλήματα στο μπάσκετ και Ηρακλής να άμπαιναν σημαίες. Ο Δήμος εκπροσωπεί όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, δεν είναι ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής. Ο Δήμος είναι θεσμός, υπηρεσία. Υπάρχει απόφαση συμβουλίου; Ή έστω απόφαση Δημάρχου; Δεν πρέπει να αγγίζουμε τη γελοιότητα. Δεν υπάρχει το “μια πόλη, μια ομάδα”. Υπάρχει η Θεσσαλονίκη με τις ομάδες της», δήλωσε ο Αρειανός Νίκος Βαλεργάκης.

 

«Δεν έγινε και τίποτα επειδή ανέβηκε η σημαία του ΠΑΟΚ για δύο ημέρες στο Δημαρχείο. Ας φρόντιζαν να ανέβει η σημαία του Άρη όταν έπαιρναν τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ. Όταν ήμουν νεότερος, πανηγύρισα κι εγώ στο Χαριλάου τις επιτυχίες της μεγάλης ομάδας του Άρη επί της Περούτζια. Ας το πάρει ο Άρης του χρόνου και ας ανεβάσουν σημαία και στο Λευκό Πύργο. Κάνουν λες και ανέβηκε τουρκική σημαία στο Δημαρχείο. Τόση ζήλεια πια;», απάντησε από την πλευρά του ο ΠΑΟΚτσής Μπάμπης Αποστολίδης.

 

Ακούστε τον διάλογο του Νίκου Βαλεργάκη με τον Μπάμπη Αποστολίδη στον «αέρα» του Metropolis 95.5:

 

 

 

X