ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διευκρινίσεις από ΠΑΟΚ για το επαγγελματικό PAOK TV

Διευκρινίσεις από ΠΑΟΚ για το επαγγελματικό PAOK TV

Δείτε την ανακοίνωση του Δικεφάλου

Μια νέα εποχή εγκαινιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη μετάδοση των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας αποκλειστικά από το επίσημο κανάλι της στο youtube.

 

Ο Δικέφαλος προχώρησε στην δημιουργία ετήσιου πακέτου τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν εικόνα και ήχο από τους αγώνες του συλλόγου.

 

Με νέα ανακοίνωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε για το τρόπο απόκτησης του επαγγελματικού πακέτου.

 

Συγκεκριμένα:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) πρέπει να αγοράσουν το ετήσιο πακέτο και δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα παιχνίδια με pay per view.

 

Το κόστος του επαγγελματικού πακέτου ανέρχεται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης είναι η εξής:

 

1) Επικοινωνείτε με το 2310954099 ή το tv@paokfc.gr.

 

2) Πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

3) Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα με τα συμβεβλημένα καφέ με το PAOK TV.

 

4) Δηλώνετε πόσες συσκευές έχει η επιχείρησή σας (Μέχρι πέντε ένας λογαριασμός, από πέντε και πάνω θα χρειαστεί και δεύτερος, άρα και δεύτερη πληρωμή)

 

5) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι!».

X