ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δρακόπουλος: «Στη φιλοσοφία του Ηρακλή οι κόντρες» (aud)

Δρακόπουλος: «Στη φιλοσοφία του Ηρακλή οι κόντρες» (aud)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής στο Metropolis 95.5 για τους στόχους της ομάδας στην Basket League και την κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος.

 

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος μπάσκετ των «κυανόλευκων» μίλησε για τους στόχους της ομάδας στην Basket League και την κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις φιλοδοξίες του Ηρακλή στην Basket League: «Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και η απόκτηση της εμεπιρίας από την κατηγορία που μας λείπει μετά από χρόνια απουσίας. Θέλουμε να χτίσουμε μία καλή ομάδα ώστε να μην κινδυνεύσουμε».

 

Για τοις φιλοδοξίες του κόσμου: «Καλό είναι να έχει φιλοδοξίες. Εμείς σαν διοίκηση και τεχνικό τιμ θα πρέπει ναα έχουμε λίγο πιο χαμηλά τις προσδοκίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Για τις μεταγραφές: «Εχουμε κάνει καλές κινήσεις. Φυσικά όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες για την Α1 και τον Ηρακλή. Αν σκεφτούμε ότι ο ένας ξένος ήταν Νο 42 στο ντραφτ του ΝΒΑ (σ.σ ο Χάνλαν) και ο άλλος έχει σημαντική πορεία σε ομάδες της Ευρώπης και της Euroelague (σ.σ. ο Σούλερ), νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους στην ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε».

 

Για την κόντρα με τους οργανωμένους: «Είναι σύνηθες αυτό στον Ηρακλή. Είναι στη φιλοσοφία μας. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και πολλά πράγματα. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν σιγά-σιγά. Να είναι όλος ο Ηρακλής ενωμένος σαν μία οικογένεια».

 

Για τους παλιούς παράγοντες του Ηρακλή που «κυνηγήθηκαν» από τους οπαδούς: «Αυτό είναι αλήθεια. Αν και ο Μυτιληναίος δεν έφυγε από τους φιλάθλους. Είχα την τιμή να είμαι ένας από τους πέντε που κάλεσε ο κ. Μυτιληναίος στο γραφείο για να μας ανακοινώσει ότι αποσύρεται γενικά από το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί έφυγε αλλά δεν είχε σχέση με τους φιλάθλους. Το κακό που έκανε ο Μυτιληναίος είναι ότι άφησε την ομάδα στον παιδικό του φίλο τον Σπανουδάκη και από εκεί ξεκίνησε η καταστροφή. Αν δεν γινόταν αυτά ο Ηρακλής θα ήταν σήμερα για πλάκα μέσα στις 4-5 κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα».

 

 

 

X