ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δρακόπουλος: «Στόχος ένας αξιόπιστος και ανταγωνιστικός Ηρακλής»

Δρακόπουλος: «Στόχος ένας αξιόπιστος και ανταγωνιστικός Ηρακλής»

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στη “Μ” για την προσπάθεια που γίνεται και φάνηκε απόλυτα αισιόδοξος

 

Στον Ηρακλή μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε όλη η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.  Το μόνο σίγουρο είναι πως ο “Ημίθεος” σε όλα τα επίπεδα κινείται σε ρυθμούς επιστροφής στην Α1 και οι γενικότερες κινήσεις που έχουν γίνει αφήνουν μία νότα αισιοδοξίας.

 


Ο Θόδωρος Δρακόπουλος, που ηγείται διοικητικά της ομάδας και αποτελεί τον οικονομικό αιμοδότη, μιλώντας στη “Μ” δείχνει αισιόδοξος για την παρουσία στην Α1. «Νομίζω πως κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας και μέσα από τα φιλικά θα είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Θα παρουσιαστούμε απόλυτα ανταγωνιστικοί και είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Αρκεί,να έχουμε υγεία και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

 

Ακόμα,ως άνθρωπος που έβαλε σαν στόχο πέρσι την επιστροφή της ομάδας στην Α1 εισπράττει και το κλίμα που υπάρχει από τις γενικότερες κινήσεις. Αλλωστε, ένα από τα στοιχήματα της διοίκησης είναι η αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας του συλλόγου. «Νομίζω πως η ομάδα έχει στελεχωθεί κατάλληλα σε όλα τα επίπεδα και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θέλουμε να διατεθούν όσα περισσότερα διαρκείας γίνεται, για να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η χρονιά είναι απαιτητική και σκοπός μας είναι να να έχει ο Ηρακλής σωστή οργάνωση και νοοτροπία σε όλους τους τομείς».

 


Αυτό, πάντως, που έχει σημασία είναι να ζήσει το Ιβανώφειο μεγάλες στιγμές. «Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μεγάλες νίκες μέσα στο Ιβανώφειο και φτάσουμε αρχικά στην οκτάδα. Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να είναι στις ομάδες που θα διακριθούν».

 


Ο Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε τόσο στο Μέτσοβο για τα φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όσο και στην Πορταριά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με ανθρώπους που “τρέχουν” την ομάδα, όσο και με τον προπονητή. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν επιτρέπουν τη συχνή παρουσία στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα είναι παρών στην αναμέτρηση με τον Αρη για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.«Προς επίλυση»

 

 

Για το θέμα που υπάρχει με το ρεύμα στο Ιβανώφειο λόγω των οφειλών του ΓΣ, ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΑΕ τόνισε. «Μέχρι τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με γεννήτρια. Σύντομα, θα αποκατασταθεί εντελώς το ζήτημα με ξεχωριστή τροφοδότηση του Ιβανωφείου». Θα πρέπει να αναφερθεί πως στο Ιβανώφειο, επίσης, έχουν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας, ενώ έχει εξασφαλιστεί και το αναγκαίο wifi για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (16/9)

X