ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ευχαριστώ τον Μακεδονικό, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν»

«Ευχαριστώ τον Μακεδονικό, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν»

Ο Λεωνίδας Μπίλης με δήλωσή του αναφέρεται στο «διαζύγιο» με τον Μακεδονικό και ξεκαθαρίζει τους λόγους της παραίτησής του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού αποτελεί από την Κυριακή (7/4) ο Λεωνίδας Μπίλης, καθαρά για επαγγελματικούς του λόγους, όπως ο ίδιος τονίζει με δήλωσή του στο metrosport.gr. Ο Κατερινιώτης τεχνικός ευχαριστεί, επίσης, τον σύλλογο για τη συνεργασία και εκφράζει την ευχή του για νέα συνεργασία στο μέλλον.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Λεωνίδα Μπίλη:

 

«Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο του Μακεδονικού, τον οποίο θεωρώ ως έναν από τους ιστορικότερους, τον κ. Ανδρώνη, τον κ. Παυλάκο και όλα τα μέλη του κλαμπ για την απόλυτα πετυχημένη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά. Ανεβάζουν το επίπεδο του Μακεδονικού και του ποδοσφαίρου γενικότερα στα στάνταρ που απαιτεί η εποχή. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι δεν με αφήνουν να τελειώσω το έργο που άρχισα από την 3η αγωνιστική. Πρέπει να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο για την κατάκτηση ενός διπλώματος πληροφορικής, το οποίο έχει συγκεκριμένο ωράριο για τις επόμενες 20 εργάσιμες ημέρες και η παρουσία μου στις προπονήσεις δεν ήταν δυνατή. Φέτος με τον Μακεδονικό κάναμε μια ικανοποιητική πορεία, πετύχαμε άνετα τον στόχο της παραμονής, ο οποίος ποτέ δεν είναι εύκολος σε Πρωτάθλημα που πέφτουν πέντε ομάδες, ενώ πέρσι έπεφταν εφτά. Τον Δεκέμβριο θα μπορούσαμε να θέσουμε στόχους Πρωταθλητισμού μιας που ήμασταν τρεις βαθμούς από τη 2η θέση, αλλά η αβεβαιότητα και το άγνωστο για το πιο πάνω μας έκανε κοινή συναινέσει να πάρουμε συνετές αποφάσεις και για το οικονομικό θέμα, πάνω στο οποίο ο σύλλογος είναι απόλυτα συνεπής και προς εμένα και τους ποδοσφαιριστές. Τελευταίους αφήνω τους παίκτες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχαμε μια αγαστή συνεργασία και έδωσαν τα πάντα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Ρίξαμε πολύ τον μέσο όρο ηλικίας και δώσαμε βήμα σε πολύ νεαρά παιδιά να παίξουν στη Γ’ Εθνική μέσα από τη φανέλα του Μακεδονικού».

X