ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εφυγε από την ζωή ο «εργάτης» του Αθλητισμού, Γιώργος Δέλλιος

Εφυγε από την ζωή ο «εργάτης» του Αθλητισμού, Γιώργος Δέλλιος

Ενας πραγματικός εργάτης του αθλητισμού, ο Γιώργος Δέλλιος «έφυγε» την Κυριακή (15/9) από τη ζωή, σε ηλικία 62 χρόνων

 

Ενας πραγματικός εργάτης του αθλητισμού, ο Γιώργος Δέλλιος «έφυγε» την Κυριακή 15/9 από τη ζωή, σε ηλικία 62 χρόνων.

 

Ο θάνατος του εκλιπόντος βύθισε στο πένθος, εκτός από τους οικείους του, τόσο την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών της οποίας ήταν ταμίας, όσο και τον ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος Θεσσαλονίκης, τον σύλλογο των Ολυμπιονικών, του οποίου ήταν πρόεδρος επί σειρά ετών. Πέρα από την ανάπτυξη του συλλόγου κατάφερε να κάνει θεσμό το διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής “Emeralds cup Spartacus», το οποίο διοργάνωνε με εξαιρετική επιτυχία επί οκτώ χρόνια ο Σπάρτακος. Ο επόμενος στόχος του ήταν η διοργάνωση από τον Σπάρτακο διεθνούς τουρνουά ακροβατικής γυμναστικής, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

 

Ο Δέλλιος είχε πολυεπίπεδη και τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, σχεδόν τρεις δεκαετίες. Οπως έγραψε η ΕΟΑΒ στην ανακοίνωση του δυσάρεστου γεγονότος “ήταν άριστος γνώστης των αθλητικών θεμάτων και όχι μόνο, θαυμάσιος συνεργάτης και πρωτεργάτης στη άριστη λειτουργία της ΕΟΑΒ.

 

Η απώλεια του Γιώργου Δέλλιου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην άρση βαρών, στον αθλητισμό, φυσικά στην οικογένεια του και βέβαια σε όλους τους φίλους του”.

 

Η κηδεία του εκλιπόντα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 1 μ.μ στο Λειψύδριο Κιλκίς που ήταν η γενέτηρά του. Η Ομοσπονδία Αρσης Βαρών σε ένδειξη πένθους αποφάσισε αύριο τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά.


Καλό Παράδεισο.

X