ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εκεί θα κάνει προετοιμασία η Ξάνθη

Εκεί θα κάνει προετοιμασία η Ξάνθη

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους οι Ακρίτες

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της η Ξάνθη από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου.

 

Η πρώτη προπόνηση των Ακριτών θα γίνει στις 5 Ιουλίου, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν πό αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις από το διάστημα 3-5 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ξάνθη:

 

Η Xanthi FC ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της, ενόψει της 31ης διαδοχικής της σαιζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το διάστημα 3-5 Ιουλίου θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

 

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας στο Xanthi FC Arena.

 

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

 

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ξεκινά το Σάββατο 21 Ιουλίου με την ομάδα να αναχωρεί για το Riu Pravets στη Βουλγαρία, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο 3 Αυγούστου.

 

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

 

Στο διάστημα της προετοιμασίας η Xanthi FC θα δώσει φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες.

X