ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Όλγα Τρέμη, τι εκπομπή θα παρουσιάσει

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Όλγα Τρέμη, τι εκπομπή θα παρουσιάσει

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της


Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ επιστρέφει τηλεοπτικά η Όλγα Τρέμη.

 

 


Η δημοσιογράφος και εκφωνήτρια ειδήσεων, μετά την τηλεοπτική της παρουσία στο Mega, δε βρισκόταν σε κάποιο κανάλι. Έκανε, βέβαια, κάποιες guest εμφανίσεις ως σχολιάστρια, αλλά όχι κάτι μόνιμο.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ θα λέγεται «10» για να… ταιριάζει με την ώρα έναρξης. Η πρεμιέρα της νέας πολιτικής εκπομπής που θα παρουσιάσει η Όλγα Τρέμη είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

 

Μαζί με την Όλγα Τρέμη στο πάνελ θα είναι ο Αντώνης Δελατόλλας και ο Ηλίας Κανέλλης.

 

Η Κατερίνα Γαλανού θα είναι υπεύθυνη για το κυβερνητικό ρεπορτάζ και η Νικόλ Λειβαδάρη θα είναι στην αρχισυνταξία. Η Όλγα Τρέμη μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς προέκυψε η εκπομπή, όπου τόνισε ότι ήταν ιδέα του Κωνσταντίνου Ζούλα, νέου προέδρου της ΕΡΤ.

 

«Διαπίστωσα ως τηλεθεάτρια πλέον, ότι εμείς οι δημοσιογράφοι πολλές φορές δίνουμε έμφαση σε θέματα που ως προς την ουσία τους δεν το αξίζουν εντελώς. Οπότε προβληματιζόμουν για το πώς θα μπορούσε αυτή η δουλειά να γίνει με διαφορετικούς όρους. Με το βλέμμα στη μεγάλη εικόνα, στα ζητήματα που ανακύπτουν από ένα γεγονός και έχουν πραγματική σημασία σε βάθος χρόνου», ανέφερε - μεταξύ άλλων - η Όλγα Τρέμη.

X