ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Έρχονται Ελλάδα Παπαδόπουλος και Καραντώνης

Έρχονται Ελλάδα Παπαδόπουλος και Καραντώνης

Ο-ακόμη-μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του

Μέσα σε όλα τα προβλήματα και εντός αυτής της θλιβερής κατάστασης στον Ηρακλή είναι προγραμματισμένη σήμερα η άφιξη στην Ελλάδα του Θανάση Παπαδόπουλου.

 

Ο-ακόμη-μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα ταξιδέψει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ αρχικά για την Αθήνα και αύριο το πρωί αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του, Στάθη Καραντώνη.

 

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ίδιος θέλει άμεσα να γίνει είτε συνέλευση, είτε συνάντηση όλων των φορέων του Ηρακλή. Ητοι δηλαδή του Γυμναστικού Συλλόγου, του Ιδρυτικού Σωματείου, του Ομίλου 1899, της Λέσχης Φίλων Ηρακλή αλλά και της Αυτόνομης Θύρας 10. Ο Παπαδόπουλος σκοπεύει να τους αναλύσει τις σκέψεις και τις αποφάσεις που έχει πάρει αλλά και να τους ενημερώσει για τις συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος συνεχίζοντας το… βιολί του όσον αφορά το… όνειρό του για συμμετοχή του Ηρακλή στη SL 1 από τη νέα χρονιά.

 

Ωστόσο δεν έχει πείσει κανέναν εντός Ηρακλή ότι μπορεί να είναι αυτός που θα πετύχει τέτοια συμφωνία-ή οποιαδήποτε άλλη- και να διοικήσει ορθολογικά τον Ηρακλή.

X