ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ερωτηματικό ο πρόεδρος, περιμένουν τον Σαββίδη

Ερωτηματικό ο πρόεδρος, περιμένουν τον Σαββίδη

Το πρόσωπο που θα ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Δεν πρόκειται για μία απλή απόφαση που μπορεί να την πάρει ο οποιοσδήποτε, ειδικά με τις παρούσες συνθήκες. Το πρόσωπο που θα ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

 

Οι διεργασίες του προηγούμενου 15νθημέρου και μετά την παραίτηση Πρέλεβιτς, έφεραν ένα πρώτο αποτέλεσμα αφού έχουν βρεθεί τα πρόσωπα ή τα περισσότερα από αυτά, που θα συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, περιμένοντας πια τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει η διαδικασία.

 

Υπάρχει όμως ένα ερωτηματικό που είναι αναπάντητο και έχει να κάνει με τον νέο επικεφαλής της ΚΑΕ. Είναι προφανές ότι η θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση δεν είναι μία απλή υπόθεση. Πέραν του ότι θα πρέπει να έχει την απαραίτητη εμπειρία και οξυδέρκεια για να διοικήσει σε μία δύσκολη συγκυρία, θα πρέπει να αισθάνεται και ασφαλής για να το κάνει.

 

Η ασφάλεια μπορεί να προκύψει μόνο ως αποτέλεσμα της στήριξης του Ιβάν Σαββίδη με όσο το δυνατόν πιο σαφή τρόπο, αφού ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της διοίκησης θα έχει και την ευθύνη της υπογραφής που δεν είναι μία απλή υπόθεση σε μία ανώνυμη εταιρία, πολύ περισσότερο όταν αυτή έχει χρέη.

 

Οι λιγοστές ενδείξεις που υπάρχουν και γι' αυτό το θέμα, δημιουργούν την αίσθηση ότι αυτό το πρόσωπο δεν θα είναι ούτε ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ούτε ο Φραγκούλης Φράγκος χωρίς αυτό να αποκλείεται να διαφοροποιηθεί, μέσα από τη συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα αυτόν τον ρόλο να αναλάβει ο Άρις Καρακούσης που είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ.

 

Περιμένουν τον Σαββίδη για συνάντηση

Είναι προφανές πως τίποτε δεν γίνεται να προχωρήσει περισσότερο και βέβαια να μπει ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε μία φάση αποφάσεων για την ΚΑΕ, πριν γίνει μία συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη από το στόμα του οποίου κρέμονται όλοι και μαζί βέβαια η επόμενη μέρα της ομάδας μπάσκετ.

 

Η πληροφόρηση που έχουν κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη της εβδομάδας, πιθανότατα την Παρασκευή.

 

Από τη στιγμή που θα έρθει και έχοντας μια εικόνα των δεδομένων, θα απομείνει η έγκριση του για τα πρόσωπα και τις επόμενες εξελίξεις. Μαζί του θα συναντηθεί ο πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής, πιθανώς όμως και αυτοί που προαλείφονται -ή έστω κάποιοι από αυτούς- για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Όλοι πάντως βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν την παραμικρή κίνηση πριν από αυτή τη συνάντηση.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X