ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η «ευλογία» της οικογένειας Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Η «ευλογία» της οικογένειας Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο Αρις Νικολάκης αρθρογραφεί για την οικογένεια Σαββίδη και τη σχέση της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δίχως φυσικά, να το αποκλείουμε… Έτσι; Ουδόλως συμφωνούμε με όσους λένε πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εκφράζει την οικογένεια Ιβάν Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ουδόλως συμφωνούμε επειδή όλοι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ περίμεναν και περιμένουν ακόμη ένα της σημάδι μόνον… «Αεροπλάνο να την κάνει»!
Με άλλα λόγια; Αρχηγού (…ενιαίου ΠΑΟΚ) παρόντος πάσα αρχή (Ερασιτέχνης και ΚΑΕ) παυσάτω. Σαφές;

 


Συμφωνούμε πάντως, με όσους λένε πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι σοβαρό πρόσωπο. Δεν περιμέναμε, να μας το πούνε. Είναι γνωστό τοις πάσι. Και μακάρι να διαμορφωθούν προοπτικές εμπλοκής του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τούτο δε, επειδή σήμερα ο διαφαινόμενος μονόδρομος για λύση του προβλήματος με τον Γιώργο Καραμάν0 περιορίζει – στο δικό του πλαίσιο - τους ορίζοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 


Τώρα, σε ό, τι αφορά οποιαδήποτε τυχόν σχέση της ευεργέτιδας του Ενιαίου ΠΑΟΚ οικογένειας Σαββίδη με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ναι μεν, ιντριγκάρει τις εξελίξεις. Σε αυτό συντελούν και τα κλειστά χαρτιά του βετεράνου διεθνούς σταρ. Δεν βοηθά βέβαια, τις εξελίξεις δε.

 


Η αλήθεια είναι πως μήτε ο Γιώργος Καραμάνος με τα (κατά κάποιο τρόπο) ανοικτά χαρτιά, μήτε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με τα (κατά κάποιο τρόπο) κλειστά χαρτιά γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Κυρίως, δε το βουνό… Το βουνό; Την οροσειρά των άμεσων υποχρεώσεων της.
Με το «καλημέρα» Εφορία, ΙΚΑ, παίκτες , προπονητές, εγγυητική απαιτούν άμεση εξόφληση. Αλλιώς; Δεν θα πάρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το «πράσινο» φως για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα! Τόσο καλά…

 


Η οικογένεια Σαββίδη φυσικά, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το ενδιαφέρον της για οτιδήποτε αφορά τον Ενιαίο ΠΑΟΚ παραμένει μέγιστο. Η μη εμπλοκή της στις εξελίξεις δε σημαίνει πως αδιαφορεί. Πώς να αδιαφορεί όταν το δικό της ενδιαφέρον και μόνον κράτησε όρθια την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Μη το λησμονείτε.

 


Τώρα πως και γιατί η οικογένεια Σαββίδη δεν εμπλέκεται άμεσα με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Ο Θεός και η ψυχή της γνωρίζουν αλλά… Υπάρχει άλλος επενδυτής ανάλογου βεληνεκούς – δεν υπάρχει έτσι ή αλλιώς αλλά για την οικονομία της συζήτησης το αναφέρουμε – στο ποδόσφαιρο, ο οποίος να επενδύσει και στο μπάσκετ εξ ίσου; Ουδείς. Υπήρξε μία εποχή στον Ολυμπιακό με κοινό επενδυτή σε ΠΑΕ και ΚΑΕ τον Σωκράτη Κόκκαλη. Απαλλάχθηκε όμως, γρήγορα από την ΚΑΕ ο τέως «μπος» του Ολυμπιακού!

 


Μία υπόθεση επιχειρούμε, για να λύσουμε την απορία μας (μόνον;) πως και γιατί δεν εμπλέκεται η οικογένεια Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εάν κι εφ’ όσον ήθελε βέβαια, δεν θα …κρυβόταν πίσω από το Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ακόμη κι εάν είχε δώσει, την …ευλογία της στον βετεράνο διεθνή σταρ, αυτή θα ήταν καταλυτική για τις εξελίξεις. Και κάτι ακόμη; Θα είχε τέτοια ευλογία ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και δε θα ήταν ενήμερος από την οικογένεια Σαββίδη, ο Θανάσης Κατσαρής; Τι λέτε; Εμείς απλά, σκεφτόμαστε κι απορούμε… γραπτά!

 


Έχουμε δε, την εντύπωση πως και ο Γιώργος Καραμάνος οφείλει να… Απαιτείται ουσιαστικά, υποβάλλει τα διαπιστευτήρια τους στην ευεργέτιδα του Ενιαίου ΠΑΟΚ, οικογένεια Σαββίδη. Και πολλούς, διαφόρους και σημαντικούς λόγους εάν κι εφ’ όσον προχωρήσει το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
ΥΓ : Υφίσταται υπουργείο Περιβάλλοντος στον τόπο μας ; Εάν ναι, τι πράττει για την καταστροφή του Σέιχ Σου (Χίλια δένδρα), του «πνεύμονα» της Θεσσαλονίκης; Κρίνοντας από όσα είπε, δεσμεύθηκε κι έπραξε για τη Νέα Τούμπα… Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την προστασία του δάσους!

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (23/6)

X