ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Φερέιρα έδειξε ότι αξίζει πίστωση χρόνου!

Ο Φερέιρα έδειξε ότι αξίζει πίστωση χρόνου!

Ο Κώστας Πετρωτός γράφει πως ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιούται να πάρει τον χρόνο του για να φτιάξει τον ΠΑΟΚ που θέλει

Παρακολουθώ από πολύ κοντά την πορεία του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά χθες που τον άκουσα τόσο κατασταλαγμένο για το τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για να βελτιωθεί και να μπορέσει και φέτος να κάνει με πειστικό τρόπο πρωταθλητισμό.

 

Με βάση αυτά που άκουσα χθες να δηλώνει ο νεαρός τεχνικός, προσωπικά αντιλήφθηκα ότι μετά το κλείσιμο του κεφαλαίο «Ευρώπη» προβληματίστηκε πολύ και εύστοχα στο τι πρέπει να κάνει για να έχει η ομάδα του τα αποτελέσματα που άπαντες περιμένουν.

 

Το κυριότερο που αντιλήφθηκε είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξαναβρεί την συγκέντρωση και την δίψα για επιτυχία που κουβαλούσε τα προηγούμεναν χρόνια. Η ιστορία που ανέφερε με τον Κομπανί και την ατάκα του «για να ξαναγίνει κάποιος πρωταθλητής πρέπει να αφήνει πίσω του αυτο που πέτυχε την προηγούμενη σεζόν», δεν έγινε τυχαία. Πήρε μηνύματα ότι στα αποδυτήρια τα μυαλά των παικτών δεν ήταν όσο προσγειωμένα έπρεπε και φρόντισε να χτυπήσει το καμπανάκι.

 

Επιπλέον, κατάλαβε πολύ καλά τι περιμένει τον ίδιο και τους παίκτες του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ότι οι περισσότερες ομάδες θα τον αντιμετωπίζουν όπως ο Πανιώνιος χθες στην Τούμπα. Θα τον περιμένουν στο μισό γήπεδο, έχοντας τους περισότερους παίκτες τους γύρω από την περιοχή.

 

Τα όσα είπε για τον Εσίτι και την αδυναμία του στο να οργανώσει επιθέσεις, τους δύο φορ που επέλεξε να χρησιμοποιήσει μαζί χθες στην γραμμή κρούσης, τις αμυντικές μεταβάσεις που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά και έμμεσα την πολλή δουλειά που περιμένει τους παίκτες του στην διακοπή και πάνω στο κομμάτι της φυσκης κατάστασης αφού η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν προσανατολισμένη σχεδόν αποκλειστικά στον στόχο του Champions League. Με απλά λόγια, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι δικαιούται να πάρει τον χρόνο του για να φτιάξει την ομάδα και καλό είναι όλοι να τον στηρίξουν σ' αυτή την προσπάθεια.

X