ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Φερνάντο Σάντος, ο «εκλεκτός» της Τούμπας για τον νέο ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Σάντος, ο «εκλεκτός» της Τούμπας για τον νέο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για την επιθυμία των παραγόντων του ΠΑΟΚ να κλείσουν από τώρα τον Φερνάντο Σάντος που φαίνεται να είναι ο εκλεκτός

Ο Λούμπος Μίχελ, εχθές το βράδυ, σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ήταν στην Πορτογαλία, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Μπράγκα-Σαχτάρ. Η παρουσία του εκεί, αναζωπύρωσε αυτό που θεωρείται κοινό μυστικό: την επιθυμία παραγόντων του ΠΑΟΚ να κλείσουν από τώρα τον Φερνάντο Σάντος. Στο πρόσωπο του Πορτογάλου «βλέπουν» τον τεχνικό που μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ την χαμένη του δυναμική.

 

Στα μάτια τους είναι ο «εκλεκτός». Το περιγράφουν ως εξής: ο Σάντος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, λατρεύει και επιβάλει την πειθαρχία, ξέρει να επιβάλλεται, βάζει κανόνες και απαιτεί από όλους να τους τηρήσουν. Από τους παίκτες μέχρι και τον εκάστοτε πρόεδρο. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν. Είναι ο ιδανικός!

 

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, ο Σάντος στην περίπτωση που αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ, θα είχε την εξής ερώτηση: Με ποιόν θα μιλάω; Είναι γνωστό ότι δεν του αρέσει να μπλέκουν πολλοί μέσα στα πόδια του. Θέλει να μιλάει μόνο με έναν για να ξέρει με ποιόν έχει να κάνει. Αυτό σημαίνει ότι θα μιλούσε μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη και κανέναν άλλον!

 

Το ίδιο συμβαίνει και στα αποδυτήρια. Για τον Πορτογάλο πρόκειται για άβατο. Κανένας δεν μπορεί να διαβαίνει το κατώφλι τους εκτός από τον ίδιο και τους παίκτες. Οι παράγοντες μένουν απ΄ έξω. Όπως κι αν λέγονται, όσο βαρύ όνομα κι αν έχουν. Σύμφωνα με την πρακτική του, η πόρτα θα έκλεινε σε όλους!

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, όπως και για το γεγονός ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ο Σάντος θεωρείται ως ο ιδανικός. Στο όνομα του πίνουν νερό, τόσο ο Ζήσης Βρύζας όσο και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ, είναι να κλείσει το θέμα του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό. Αν ο Ίβιτς πετύχει την υπέρβαση τότε θα έχει κερδίσει πόντους παραμονής στην άκρη του πάγκου. Σε κάθε περίπτωση όμως η εκτίμηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή έμπειρο για να ξεπεράσει τις κακοτοπιές. Μακάρι να είναι ο Σάντος!

 

 

X