ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φοιρός: «Πλάνο τριετίας...»

Φοιρός: «Πλάνο τριετίας...»

Η παλιά δόξα του Αγροτικού Αστέρα και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη αναλύει τις σκέψεις του για το ποδοσφαιρικό «μοντέλο» που θέλουν να δημιουργήσουν

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στη «Μ» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, επισήμανε ότι οι Φοιρός και Κουστερίδης αναμένεται να τρέξουν το πλάνο του Αγροτικού Αστέρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

«Το πλάνο μας είναι να κινηθούμε με νέα παιδιά», συμπληρώνει ως συνέχεια της συνέντευξης του Θεοδωρίδη, μέσω της «Μ», ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και παλιά δόξα του συλλόγου, Γιώργος Φοιρός. «Θέλουμε να έχουμε νέα παιδιά ως επί το πλείστον από την ομάδα, καθώς επίσης και από τις γύρω περιοχές.

 

Θέλουμε προπονητή νέο σε ηλικία, άφθαρτο, τον οποίο θα κρατήσουμε για 3-4 χρόνια».

 

Ο Ανέστης Τσιτενίδης θα παραμείνει στην ομάδα; «Δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση. Το συμβούλιο θα επιλέξει τον επόμενο προπονητή», ήταν τα λόγια του Φοιρού.

 

 

«Από τα σπλάχνα μας»

 

Το πλάνο είναι, πάντως, ξεκάθαρο. «Θέλουμε με δικούς μας παίκτες σε 3-4 χρόνια να ανέβει η ομάδα στη Super League 2 και να βγάλουμε ταυτόχρονα παίκτες. Η δημιουργία ομάδας από τα σπλάχνα και συνάμα η παραγωγή παικτών είναι αναμφίβολα στο πλάνο μας», υπογραμμίζει ο Φοιρός, υποστηρίζοντας ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα το παραδώσει στη διοίκηση.

 

«Επιδίωξη μας είναι να καλέσουμε και να συζητήσουμε τους προέδρους όλων των ομάδων του Ευόσμου, αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες των ακαδημιών, προκειμένου να κάνουμε δουλειά σε βάθος και για να μη φεύγουν τα παιδιά από τον Εύοσμο. 

 

Καλό ποδόσφαιρο, νέο αίμα στο ρόστερ, δημιουργία και παραγωγή ποδοσφαιριστών, αλλά και συνάμα προσπάθεια ανόδου», είναι ο στόχος της ομάδας από τον Εύοσμο σύμφωνα με τον Γιώργο Φοιρό.

 

Μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές; «Η ομάδα θα έχει στις τάξεις της και έμπειρους πιοδοσφαιριστές. Θα είναι απόφαση του προπονητή για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα έρθουν».

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X