ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γεωργίου: «Δε γίνομαι πουτ@ν@κι κανενός, δίκαια το παίρνει ο ΠΑΟΚ» (a)

Γεωργίου: «Δε γίνομαι πουτ@ν@κι κανενός, δίκαια το παίρνει ο ΠΑΟΚ» (a)

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής και νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης

Με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Γεωργίου.

 

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στη νέα του προσπάθεια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά και σε ΠΑΟΚ, Αρη. 

 

Αρχικά, είπε:

«Με φώναξε ο κ. Μονεμβασιώτης και μου ζήτησε να βοηθήσω την ομάδα, μου είπε ότι θα παραμείνει ιδιοκτήτης, αλλά τις αποφάσεις θα τις παίρνουμε μαζί. Δεν έχω αρνηθεί πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ποτέ. Είχα αρνηθεί όταν μου είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν από αρκετά χρόνια για να μπω στο δ.σ. Και θα αρνιόμουν σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Ο Γεωργίου δε θέλει να γίνει Μαρινάκης, ούτε Κόκκαλης. Μακάρι αυτοί να γίνουν Γεωργίου».

 

Για τα ζητήματα που τον απασχολούν:

«Το πρώτο είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης, δε θα γίνει όπως το βλέπω και αν τελικά τιμωρηθεί ο ΟΦΗ, θα πέσει μια ομάδα, ο ΟΦΗ δηλαδή και ο προτελευταίος παίζει μπαράζ. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει. Είναι απόφαση των δικαστών. Αλλοι είναι οι στόχοι αν η ομάδα παραμείνει στην Α’ και άλλοι στη Β΄. Θέλω να κάνω τον Απόλλωνα ξανά ελκυστική ομάδα. Να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως παλιά. Εδώ δεν υπάρχει χουλιγκανισμός».

 

Για τη φιλοσοφία του: 

«Εχω δύο αρχές: Δε γίνομαι πουτ@ν@κι καμιάς ομάδας. Ιδια φιλοσοφία έχει και ο Μονεμβασιώτης. Συνεργασία θα έχεις, αλλά ως εκεί. Δεύτερον, επειδή η ομάδα είναι πολύ αδύναμη, απαγορεύεται η είσοδος των μάνατζερ. Όποιος μάνατζερ χτυπήσει την πόρτα θα φάει κλοτσιά και θα φύγει. Εμείς θα αποφασίζουμε για τις μεταγραφές και θα τις λέμε στον προπονητή».

 

Τέλος, τόνισε για ΠΑΟΚ και Αρη:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, αλλά και στον Αρη που βλέπω ότι αναγεννάται».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

X