ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιαννακίδης: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Γιαννακίδης: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού καταθέτει την άποψη του για το Κύπελλο αλλά και για το Πρωτάθλημα

Ο Πανσερραϊκός πέρασε τον Π.Ο. Τρίγλιας και περιμένει σήμερα την κλήρωση στις 12:00 νωρίς το μεσημέρι για να μάθει αντίπαλο.

 

«Χτίζουμε κάτι καλό. Ο Πανσερραϊκός είναι… Πανσερραϊκός. Εχει ιστορία, βαριά φανέλα και έπρεπε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πιστεύω, ότι ξεπεράσαμε τον εαυτό μας», επισήμανε αρχικά στη «Μetrosport» ο 19χρονος τερματοφύλακας (τα κλείνει σε ένα μήνα), Χρήστος Γιαννακίδης, με αφορμή την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη.

 

Για τον Γιαννακίδη είναι, πάντως, η δεύτερη χρονιά με τα «λιοντάρια». Ποιοι είναι οι στόχοι; «Κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Στόχος είναι η άνοδος. Ξεκάθαρα. Αυτό θέλουμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη.

 

Τα παιδιά πάλεψαν. Ηταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ο ένας για τον άλλο. Φάνηκε στο γήπεδο. Καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση, που ήταν το ζητούμενο. Θα παλέψουμε και στη συνέχεια. Οσα έχουμε στο γήπεδο για να πάρουμε ξανά την πρόκριση», τόνισε με νόημα ο νεαρός Γιαννακίδης.

X