ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γηπεδικό και προπονητικό απασχολούν τον Καλαϊτζίδη

Γηπεδικό και προπονητικό απασχολούν τον Καλαϊτζίδη

Ο προπονητής του Απόλλωνα επιδιώκει να λυθεί το θέμα του γηπέδου

Από βδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο του Απόλλωνα κατόπιν συζήτησης που είχε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τον υπεύθυνο για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, Κώστα Αδάμ.

 

Μετά το φιλικό τουρνουά των παλαιμάχων για τη γενοκτονία την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται το γήπεδο να κλείσει και να αρχίσουν η απαραίτητη «θεραπεία» ώστε ο αγωνιστικός χώρος να βελτιωθεί με την έναρξη της νέας περιόδου.

 

Βασικό ζητούμενο βέβαια είναι να βρεθεί και χώρος όπου θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας, ώστε να μην επιβαρύνεται ο χορτατάπητας, ειδάλλως υπάρχει ο κίνδυνος οι εργασίες να μην έχουν το προσδωκόμενο αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Ενα ακόμη θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ είναι η στελέχωση του ρόστερ.

 

Αναμένεται να παραμείνει ένας βασικός κορμός από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική συζήτηση επί του ζητήματος, καθώς εκκρεμεί και η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

 

Κάποια χρήματα ακόμη είναι να δοθούν αυτές τις μέρες προς τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Η οικονομική τακτοιποίηση θα δώσει και τη δυνατότητα ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις, αλλά και γενικότερα ο σχεδιασμός για τον νέο Απόλλωνα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X