ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκούρτσας: «Ατυπη ρεβάνς – Παίζουμε για την ιστορία μας»

Γκούρτσας: «Ατυπη ρεβάνς – Παίζουμε για την ιστορία μας»

Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού μιλά στη Metrosport για τη σημασία της νίκης επί του Α.Ο.Κ. και τα συναισθήματα για τα όσα ειπώθηκαν

Σημαντικό ματς έγινε στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί εντέλει του Α.Ο.Κ. «Ηταν γειτονικό ντέρμπι, είχαμε χάσει με βαρύ σκορ στον πρώτο γύρο (σ.σ. 4-0). Θα έλεγα ότι ήταν κάτι σαν άτυπη ρεβάνς.

 

Εχουμε τη δική μας ιστορία και παίζουμε για την ιστορία του Πανσερραϊκού», υποστήριξε μέσω της «Metrosport» ο Δημήτρης Γκούρτσας, με αφορμή το 1-0 της Κυριακής.

 

 

«Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα»

 

 

Τί σημαίνει για τα «λιοντάρια» η συγκεκριμένη επιτυχία; «Σημαίνει ότι είμαστε ομάδα υπολογίσιμη. Δεν γίνεται να μην είμαστε, όταν φοράμε αυτή τη φανέλα και κουβαλάμε την ιστορία του συλλόγου, ως ποδοσφαιριστές», λέει ο 28χρονος επιθετικός και συμπληρώνει.

 

«Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Ωστόσο, ειπώθηκαν πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παίζουμε για την ιστορία μας.

 

 

«Ξανά εκεί που πρέπει»

 

 

Ταυτόχρονα, έκανε το δικό του σχόλιο για τη φετινή περίοδο, αλλά έστειλε παράλληλα και το μήνυμά του: «Ξεκίνησε αργά η ομάδα. Ηταν δύσκολο να πρωταγωνιστήσει. Πιστεύω, όμως ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για να έχει καλύτερο αύριο ο σύλλογος και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία τον έφτασαν σε αυτό το σημείο», σημείωσε ο Γκούρτσας και συμπλήρωσε.

 

«Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός να μην είναι εκεί που του αξίζει και εκεί που θέλουν να τον βλέπουν οι Σερραίοι, αλλά με τις σωστές κινήσεις και τη στήριξη του κόσμου, πιστεύω θα επιστρέψει εκεί που του αξίζει να είναι».

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X