ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μαρμαρινός: «Να μην αφήσουν τον Ηρακλή να πεθάνει»

Μαρμαρινός: «Να μην αφήσουν τον Ηρακλή να πεθάνει»

Ο Παναγιώτης Μαρμαρινός μίλησε για την κατάσταση στον Γηραιό και το τέλος της ομάδας

Έκκληση να βοηθήσουν τον Ηρακλή να μην πεθάνει έκανε μέσω του Metropolis 95.5 και της εκπομπής «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Μαρμαρινός αφήνοντας παράλληλα αιχμές για «σκαθάρια» εντός της ομάδας.

 

Ο κ. Μαρμαρινός υποστήριξε ότι είναι λυπημένος και εξαγριωμένος γιατί ενώ υπήρχαν διαβεβαιώσεις αναγκάστηκε να βάλει τέλος σε όλη την προσπάθεια.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι υπάρχουν «σκαθάρια» εντός των τειχών και μια μικρή μάζα φιλάθλων που δε θέλει να προχωρήσει το deal και η ομάδα να σωθεί.

 

Τέλος, επισήμανε ότι εάν ο Ηρακλής δε θα υπάρχει στη Μίκρα κάποιες άλλες ομάδες ή επενδυτές θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν αυτές τις εγκαταστάσεις.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Εγώ κλήθηκα να βοηθήσω στην οργάνωση μιας ομάδας ώστε να υπάρχει ο Ηρακλής και να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα. Το πρωί ενημέρωσα προπονητή και παίκτες για το τέλος. Τους είπα ότι δεν μας δίνουν το σήμα ούτε ο Γυμναστικός Σύλλογος ούτε οι φίλαθλοι. Είναι μια μικρή μάζα φιλάθλων που δε θέλουν.

 

Είμαι εξαγριωμένος γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι βγήκε αυτή η απόφαση τέσσερις ημέρες πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα και ενώ μας έδιναν διαβεβαιώσεις ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο κ. Θέος μου έστειλε μήνυμα χθες και μου είπε τέλος. Δεν ξέρω, δεν έχω στοιχεία γιατί έγινε αυτή η ανατροπή. Ρώτησα το Θέο και μου είπε με πιέζουν κάποιες παρέες φιλάθλων να μη γίνει το deal.

 

Όταν ρώτησα γιατί η απάντηση που πήρα ήταν: Αφού θέλουν να γίνει έτσι, ας γίνει αυτό και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ηρακλής είναι μια ιδέα και όχι ένα ΑΦΜ. Σίγουρα αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο αλλά κρύβονται πίσω από facebook, την ανωνυμία, αλλά επηρεάζουν ανθρώπους».

 

Για τις φήμες που λένε ότι θέλει να καρπωθεί από τον Ηρακλή: «Δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες. Ο Μαρμαρινός ανέλαβε να κάνει μια επιτροπή σωτηρίας και ήμουν δύο χρόνια στρατιώτης του Ηρακλη. Πέρσι που μου πρότειναν να μπω στη διοίκηση αρνήθηκα».

 

Τέλος, επισήμανε: «Σίγουρα όταν δεν υπάρχει ο Ηρακλής στη Μίκρα, οι πόρτες ανοίγουν και σίγουρα θα υπάρξουν μνηστήρες, όπως μπορεί να είναι οι υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης ή κάποιος επενδυτής. Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι και ο κ. Σαββίδης. Δεν είναι όμως μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλες ομάδες όταν δεν υπάρχει ο Ηρακλής. Πιστεύω ότι στον Ηρακλή υπάρχουν "σκαθάρια" αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Δε μπορώ να φανταστώ ότι δεν θέλουν τον Ηρακλή. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν εμπόδιο στο να υπάρξει η ομάδα. Παρακαλώ τους γνήσιους Ηρακλειδείς να μην αφήσουν την ομάδα να πεθάνει».

 

X