ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ύστατη προσπάθεια και οι ελάχιστες ελπίδες

Η ύστατη προσπάθεια και οι ελάχιστες ελπίδες

Εξαντλούν τα περιθώρια οι «κυανόλευκοι» φορείς

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει δραματικά. Παραμένουν ως έχουν. Ο Ηρακλής συνεχίζει να ακροβατεί επικίνδυνα, χωρίς λύση και με πιθανότερη κατάληξη την παρουσία του στη Γ’ Εθνική. Η ύστατη προσπάθεια γίνεται μεν, αλλά συγκεντρώνει ελάχιστες ελπίδες επιτυχούς αποτελέσματος.

 


Έστω και την τελευταία στιγμή στις τάξεις των «κυανόλευκων» φορέων παραμένει προτεραιότητα (με τα σημερινά δεδομένα) η προσπάθεια συνεννόησης με την πλευρά της διοίκησης του Π.Ο. Τρίγλιας, προκειμένου να ενεργοποιήσουν συμφωνία συνεργασίας, όπως είχε συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επιχειρώντας ωστόσο φαίνεται πως δεν έρχονται τα αποτελέσματα που επιζητούν, λόγω της δυσπιστίας της άλλης πλευράς πλέον αλλά και του γεγονότος πως οι «κυανόλευκοι» ως τώρα αδυνατούν στο οικονομικό κομμάτι. Εναλλακτική περίπτωση ομάδας, από τις επαγγελματικές κατηγορίες, που να μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί συνεργασία ή παραχώρηση του Α.Φ.Μ. δεν έχει προκύψει και με δεδομένο το γεγονός πως το… ημερολόγιο σημαδεύει πλέον τη 19η Αυγούστου, θεωρείται σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Ως εκ τούτου η αμέσως επόμενη περίπτωση που μπορεί να εξεταστεί πριν την κατάληξη στη λύση να κατεβάσει ομάδα το Ιδρυτικό Σωματείο, είναι η αναζήτηση στη Γ’ Εθνική. Αγωνιστικά μπορεί να μην αλλάζει κάτι, όμως αν προκύψει συμφωνία με ομάδα της 4ης κατηγορίας, ο Ηρακλής θα έχει τη δυνατότητα αν πετύχει την άνοδο, να δημιουργήσει νέα Π.Α.Ε. η οποία δεν θα «κουβαλάει» χρέη του παρελθόντος.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/8)

X