ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΚΑΕ Ηρακλής 2017: Κάλεσμα για στήριξη από τον κόσμο

ΚΑΕ Ηρακλής 2017: Κάλεσμα για στήριξη από τον κόσμο

Η κυανόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στα σαλόνια της Βasket league, κάτι το οποίο από μόνο του είναι επιτυχία, ωστόσο η εδραίωση στη μεγάλη κατηγορία είναι κάτι πιο δύσκολο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι.

 

Η κυανόλευκη ΚΑΕ 2017 εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. 

 

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ υπενθυμίζει πως συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα χρονιά, 2019-2020, από το Ιβανώφειο και ώρες 11.00-14.00 και 18:00-21:00, Δευτέρα ως Παρασκευή, καθώς και Μετοχών για την υφιστάμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

 

Στηρίξτε την Ομάδα μας στη νέα και απαιτητική χρονιά που έρχεται.Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-219233 και στο info@iraklis-bc.gr”.

 

Η ανάγκη για στήριξη στο οικονομικό κομμάτι είναι γνωστή στις τάξεις των φιλάθλων του “Ημίθεου”, οπότε οι διοικούντες θέλουν με κάθε τρόπο τη δυναμική συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας και των μετοχών για την ΑΜΚ.

X