ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλαϊτζίδης: ««Δεκάδες ψέματα και... αρπακτικά το περασμένο καλοκαίρι»

Καλαϊτζίδης: ««Δεκάδες ψέματα και... αρπακτικά το περασμένο καλοκαίρι»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ενώ έκανε έκανε και τον απολογισμό του

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με σκληρά λόγια για ορισμένα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού. 

 

Αρχικά είπε:

 

«Ήταν μια ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδος για τον Απόλλωνα, λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες συμμετείχε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο βασικότερος λόγος της συμμετοχής μας ήταν η προαναγγελία της αναδιάρθρωσης. Η ομάδα μας συγκροτήθηκε πέντε μέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι στο κύπελλο έντεκα μέρες πριν από την ημερομηνία της πρώτης αγωνιστικής και πλημμελώς στελεχωμένη. Στηρίχθηκε κυρίως στους εξι παλιούς, Σαμαρά, Γεωργιάδη, Αμαραντίδη, Καλογέρη, Καλαϊτζίδη κλαι Κυβελίδη. Αυτά τα παιδιά παρ’ ότι δέχθηκαν προτάσεις από ομάδες που ήταν επαρκώς στελεχωμένες παρέμειναν στην ομάδα και πρέπει να τους πιστωθεί το μεγαλύτερο μέρος της υλοποίησης του στόχου. Είχαμε την ευτυχή συγκυρία ένας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών χωρίς να ζητήσει χρήματα, ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος, να μας προτείνει ποδοσφαιριστές. Πλείστοι από αυτούς μας βοήθησαν πολύ. Μετά τους αγώνες με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή ουσιαστικά χάθηκε ο στόχος της κατάκτησης της δεύτερης θέσης. Να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά πιστούς φίλους της ομάδας μας, με μέσο όρο εισιτηρίων κάτω από 100, για το ότι μας ακολούθησαν στις περισσότερες έδρες, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής απόστασης».

 

«Παρουσίαζαν τεχνικούς διευθυντές...»

 

Και συνέχισε με πιο σκληρό τρόπο:

 

«Σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο κι ενώ έχουν προηγηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι -ερμηνεύοντας κατά την κρίση μου- δράσεις ανθρώπων με δεκάδες ψέματα, από σκουπίδια και αρουραίους και απρακτικά της περιοχής μας που προσπάθησαν με ψέματα να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους, που έβγαιναν φωτογραφίες με τεχνικούς διευθυντές για ποια ομάδα δεν ξέρω, αυτούς που ο Ηρακλής λέει ότι τους κατέστρεψε, αυτούς που δάκρυζαν για το γήπεδο και όταν άκουγαν για λεφτά τρέχανε, γιατί το γήπεδο έγινε με χρήματα της ΠΑΕ και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης. Ηταν ιδιαίτερες οι συνθήκες φέτος, έχοντας οικονομικά προβλήματα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να παρουσιάσουμε ομάδα που θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο τη νέα σεζόν».

 

Για την παρουσία του Αλεξ Κάλας, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα:

 

 

«Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι. Προσπαθείς να βρεις νέους δρόμους, να βρεις τα οιικονομικά για την υλοποίηση των στόχων. Ο Αλεξ Κάλας δεν είναι ο μεγαλομέτοχος, βοήθησε και θα βοηθάει, βοηθάει όμως φιλικά, οι μέτοχοι είναι άλλοι. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι η αφετηρία είναι καλύτερη, θα συμμετέχει η ομάδα σε ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα και αν βρει και άλλα έσοδα θα λειτουργήσει καλύτερα. Σε ένα γήπεδο εγκαταλελειμμένο από τους πάντες. Η ΠΑΕ πληρώνει για όλα. Προσπαθούμε να βρούμε τα έσοδα. Από τα έσοδα που θα έχουμε δε νομίζω ότι θα καλυφθεί το μπάτζετ. Αν θες να κάνεις ομάδα με προοπτική για κάτι υψηλότερο και να δώσεις και χρήματα για το γήπέδο, θα χρειαστείς κι άλλα. Από το 2004 και μετά δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο. Μόνο αυτό που έγινε πριν 3 χρόνια από μας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσουν εργασίες και συμφωνήσαμε με τον κ. Αδάμ ότι θα χρειαστεί ενάμιση με δύο μήνες για να γίνει το γήπεδο».

 

Για το αν θα μείνουν όλοι οι παίκτες και τη νέα σεζόν:

 

«Όχι όλοι φυσικά. Τα στελέχη που θα είναι τη νέα σεζόν θα πρέπει να αξιολογηθούν για τα νέα δεδομένα της κατηγορίας. Θα γίνει αξιολόγηση. Αυτό είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το σκέλος ότι πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή σεζόν».

 

Για την αφαίρεση των τριών βαθμών από την επιτροπή της ΕΠΟ:

 

«Μόνο η υπόθεση Τσεμπερίδη είναι. Μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα μας εστάλη έγγραφο ότι ο φάκελος είναι πλήρης με μόνο κενό του Τσεμπερίδη, λειτουργήσαμε ακαριαία και το στείλαμε, ενημερώσαμε στην ΕΠΟ ότι έχει σταλεί κι αυτοί θεώρησαν ότι είναι εκπρόθεσμο. Πώς μπορεί μια ομάδα που δεν έχει καταθέσει φάκελο (βλέπε Ηρακλής ) να έχει μείον τρεις και μια ομάδα που καθυστέρησε να πληρώσει 2,500 ευρώ έχοντας πληρώσει να έχει μείον τρεις κι αυτή; Είναι άδικο το μέτρο. Για το δεύτερο στάδιο επιτήρησης, είναι άλλο θέμα, καταθέτεις άλλες αποδείξεις. Για εκείνο αφαιρούνται από το επόμενο πρωταθλημα. Κάτι που δε μας συμφέρει βέβαια».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

 

 

 

 

 

 

X