ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καμία επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τους νεαρούς

Καμία επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τους νεαρούς

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Κ19 δεν μπορούν όλοι να αξιοποιηθούν στην πρώτη ομάδα και πρέπει να βρεθεί λύση

 

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Δικεφάλου και τον αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο αφορά τις προτάσεις που περιμένουν στην Μικράς Ασίας 1 για τους νεαρούς παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν από τον σύλλογο την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Μόλις πριν απο λίγες ημέρες υπήρξε η ανεπίσημη πληροφόρηση πως προτεραιότητα είναι να δοθούν οι περισσότεροι παίκτες ως δανεικοί στις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον. Και εφόσον υπάρξουν επίσημες προτάσεις για την παραχώρησή τους, τότε κάθε θέμα θα εξεταστεί διεξοδικά.

 

Μέχρι χθες το βράδυ, καμία επίσημη πρόταση δεν είχαν δεχθεί στον ΠΑΟΚ από ομάδα του εξωτερικού για την πώληση κάποιου ή κάποιων από τους νέους παίκτες της ομάδας. Θυμίζουμε πως αρκετοί από τους νεαρούς που γεννήθηκαν το 2000, δεν μπορούν να παίξουν στην ομάδα Νέων και δύσκολα θα προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα. Οταν κατατεθεί επίσημη πρόταση, τότε αυτή θα αξιολογηθεί.

 


Ισχύουν οι δανεισμοί με… μέτρο

 

Πρακτικά και την νέα αγωνιστική περίοδο μπορεί μία ομάδα που αγωνίζεται στην Superleague να δανείσει παίκτη ή παίκτες σε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Απλά, όπως πληροφορούμαστε, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να γίνουν δανεισμοί παικτών σε άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά με… μέτρο σε ορισμένες περιπτώσεις. Να μην ξεφύγει δηλαδή η κατάσταση και να επικρατήσει μία ισορροπία στις μετακινήσεις των δανεικών παικτών.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/6)

X