ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καρδιοπάθειες, αλλά και πολύτιμο διπλό

Καρδιοπάθειες, αλλά και πολύτιμο διπλό

Ο Γιώργος Ζαΐρης αρθρογραφεί για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήρε ο Δικέφαλος σε ένα γήπεδο όπου δεν τα κατάφερε την περσινή χρονιά

Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα γήπεδο όπου πέρσι είχε υποχρεωθεί σε μια από τις τέσσερις ισοπαλίες που μέτρησε στο αήττητο Πρωτάθλημα. Αυτό είναι το σημαντικό για την ομάδα που ψάχνει ακόμη τα πατήματα της, έχει ακόμη τα "θέματα" της και φωνάζει πόσο πολύτιμη είναι η επιστροφή του Μαουρίσιο στο χώρο του κέντρου.

 

Αυτό δεν αδικεί τον Μίσιτς που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ και έδειξε πως πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο Εσίτι δημιουργικά δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και όταν κάνει φτηνά λάθη όπως στη φάση του δεύτερου γκολ του Βέλλιου δημιουργεί και προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 0-2, ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ένα γκολ που μέτρησε επειδή ο βοηθός έκανε κακή χρήση των οδηγιών που έχει δώσει η ΚΕΔ αφού δεν έπρεπε να σηκώσει το σημαιάκι του παρασύροντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ που σταμάτησαν να παίζουν.

 

Αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ηρθε και η χαμένη ευκαιρία του Πέλκα και στη συνέχεια το δεύτερο γκολ. Ο Φερέιρα ρίσκαρε με τη συμμετοχή του ανέτοιμου Καντουρί που εν μέρει του βγήκε αφού ήταν αυτός που κέρδισε τις στημένες φάσεις. Παρά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα ο Δικέφαλος είχε τα ψυχικά αποθέματα να βρει το τρίτο γκολ που του δίνει τεράστια ώθηση.

 

Γιατί πολύ απλά η γκρίνια αν δεν κέρδιζε θα εμφανιζόταν. Φυσικα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να προβληματιστεί για το ότι έβαλε δύσκολα στον εαυτό του. Αλλά είναι επίσης ξεκαθαρο πως αυτό το απόλυτο που μετρά ο μέτριος ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟ.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/9)

X