ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καρλέουσα σε Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις σκληρά»

Καρλέουσα σε Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις σκληρά»

Σέρβικο σάιτ δημοσίευσε ένα μήνυμα της Γελένα προς τον Όγκνιεν Βράνιες μετά από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα

Στην φόρα βγαίνουν τα... άπλυτα του ερωτικού σκανδάλου μεταξύ της Γέλενα Καρλέουσα και του Ογκνιεν Βράνιες.

 

Σερβική ιστοσελίδα φέρνει στο φως ένα μήνυμα της Σέρβας τραγουδίστριας προς τον Βόσνιο αμυντικό μετά από ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν επισκεφτεί και την Ακρόπολη.

 

Το περιεχόμενο του είναι άκρως πικάντικο ενώ η όλη ιστορία έχει φέρει τον πρώην άσο της ΑΕΚ στην πόρτα της εξόδου από την Αντερλεχτ.

 

Δείτε τι έγραψε στο sms η Γέλενα Καρλέουσα:

 

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κα..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.

 

Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα. 

 

Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ...λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο».

 

 

Δείτε το sms...

X