ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάθε συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρά έγγραφα

Κάθε συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρά έγγραφα

Η επιστολή της Nova προς την ΕΠΟ για την απεμπλοκή από την λειτουργία του VAR και η προσπάθεια αποδόμησης του Video Assistant Referree στην Ελλάδα

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αρκετοί από όσους διάβασαν την επιστολή της NOVA προς την διοίκηση της ΕΠΟ με αίτημα την πλήρη απεμπλοκή της από την λειτουργία του VAR, την συνέδεσαν με την πολύ πιθανή εξαγορά του συνδρομητικού καναλιού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με μία τάση (εκφράζεται συχνά σε ποσταρίσματα του Κώστα Καραπαπά) να αποδομηθεί το Video Assistant Referree στην χώρα μας.

 


Ωστόσο, υπάρχει ένα λεπτό σημείο που “φωνάζει” και μία σοβαρή αβλεψία από πλευράς Ομοσπονδίας το περασμένο καλοκαίρι. Δεν υπάρχει καμία έγγραφη συμφωνία που να δεσμεύει την NOVA να παρέχει την εικόνα που προκύπτει από την τηλεοπτική παραγωγή στο σύστημα λειτουργίας του VAR.

 

Είναι απορίας άξιο πώς επενδύθηκαν περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα πλατφόρμα και δεν προβλέφθηκε να υπάρχουν απόλυτα δεσμευτικές συμφωνίες για όλους. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι υπεύθυνοι του καναλιού οφείλουν να προτάξουν την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και άρα και του τηλεοπτικού προϊόντος που συνδέεται με την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος VAR στη διάρκεια των αγώνων.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/10)

X