ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κασναφέρης: «Είμαι κατά του VAR, δε θα ήθελα να είμαι τώρα διαιτητής»

Κασναφέρης: «Είμαι κατά του VAR, δε θα ήθελα να είμαι τώρα διαιτητής»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, αλλά και παράγοντας ομάδων

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε πρώην διαιτητής αλλά και πρώην τιμ μάνατζερ σε Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό και Λαμία,  Γιώργος Κασναφέρης, και μίλησε για το VAR, την ελληνική διαιτησία και τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα.

 

Μεταξύ άλλων είπε:

 

«Είμαι κατά του VAR, δεν θα ήθελα να είμαι διαιτητής τώρα. Βελτίωσε κάποια πράγματα αλλά θεωρώ πως θα τελειώσει την ελληνική διαιτησία και τον Έλληνα διαιτητή. Αντί οι Ελληνες διαιτητές να βγάζουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους και την ικανότητά τους μέσα στο γήπεδο, χρόνο με τον χρόνο χαμηλώνει το επίπεδο, αντί να βελτιώνεται η εικόνα της ελληνικής διαιτησίας μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει το VAR. Το πιο βασικό είναι αυτό, δεν υπάρχουν διαιτητές με προσωπικότητα. Τα τελευταία 3 χρόνια με την έλευση του κ.Φερέιρα, αντί να βελτιωθεί η ελληνική διαιτησία, η έλευση ξένων διαιτητών, το VAR, όλα αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν επαναστατούν οι Ελληνες διαιτητές, να είμαι εγώ διαιτητής και να παίζω όλα τα ματς και να μην παίζω τα ντέρμπι. Οταν είδα το γκολ του Πανιωνίου, το δεύτερο που ακυρώθηκε, μου έχουν γυρίσει τα μυαλά από την ώρα που το είδα. Ο διαιτητής είναι στα δύο μέτρα, παίζουν 15 μπαλιές και μετά ακυρώνεται το γκολ αφού η μπάλα πήγε στην άλλη εστία. Τότε γιατί υπάρχει διαιτητής μέσα στο γήπεδο; Σημασία έχει να επιμορφώσουμε τους Ελληνες διαιτητές και να τους κάνουμε επαγγελματίες, δεν μπορεί ο Ελληνας διαιτητής να παίρνει 1000 ευρώ το μήνα. Κάποια στιγμή πρέπει να βγούμε από την Επιτροπεία».

 

 

Για το τι περίμενε να έχει κάνει ο Περέιρα: «Περίμενα να έχει τονώσει διαιτητές με προσωπικότητα, με guts. Οταν θα φύγει ο Περέιρα από την Ελλάδα, ποιος διαιτητής θα έχει βγει από τον Πορτογάλο; Δεν βλέπω μια προοδευτική στήριξη των διαιτητών, να δω να βγει μια διαιτητάρα. Βάλαμε VAR και δεν υπάρχει γραμμή, πως θα το βλέπει ο διαιτητής το οφσάιντ; Με τον χάρακα;»

X