ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κίνητρο για τον Αστέρα ο τελικός, θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας»

«Κίνητρο για τον Αστέρα ο τελικός, θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος στο Metropolis 95.5 για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ τη Μ. Πέμπτη (25/4).

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος και αναφέρθηκε στην ημιτελική ρεβάνς της Μ. Πέμπτης (25/4) για την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι και να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες για μια ιστορική πρόκριση».

 

Για το αν αντέχει ο Αστέρας Τρίπολης να διεκδικήσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου με δεδομένο ότι μάχεται για την παραμονή: «Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όποιοι παίξουν αύριο θα δώσουν το 100% για την πρόκριση. Είναι κίνητρο για όλους τους παίκτες ο τελικός του Κυπέλλου».

 

Για τον κόσμο που περιμένει στο γήπεδο: «Υπάρχει ενδιαφέρον ένθεν και ένθεν, και από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι θα έχουμε κόσμο, πάνω από 4000 άτομα πιστεύω».

 

Για το πώς βλέπει το ματς: «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι το σκορ του α’ αγώνα δεν μας δίνει πολλές ελπίδες, όμως, θα τις εξαντλήσουμε. Παίζουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας και με την ευκαιρία αυτή του δίνω τα συγχαρητήριά μου δημοσίως. Κατέκτησε πανάξια τον τίτλο. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, όμως, γι’ αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο, διότι έχει μέσα του και το απρόοπτο».

 

Για το αν ο τελικός θα διεξαχθεί με VAR: «Σαν πληροφορία το έχω ακούσει, όμως, δεν έχω κάτι επίσημο».

 

X